Celem powstającej szkoły jest przekazywanie wiedzy dotyczącej sztuki kulinarnej z całego świata w Polsce. Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej Ashanti w Łodzi będzie szkoliła nie tylko szefów kuchni, ale też cukierników, baristów, barmanów i sommelierów. Uczestnicy zajęć poza wiedzą dotyczącą gotowych receptur mają wynosić również inspiracje pozwalające na tworzenie własnych dań oraz umiejętności pracy w zespole.
Kuchnia azjatycka w Before Food Market. Weekend ze smakami Azji w Łodzi
Wśród trenerów w łódzkiej Ashanti znaleźli się między innymi Andrea Camastra - szef kuchni restauracji "Senses", nagrodzonej gwiazdką Michelin, mistrz deserów restauracyjnych, argentyński mistrz cukiernictwa Walter Vogt, współtwórca tortu weselnego dla księcia Williama i Księżnej Kate - mistrz cukiernictwa Barry Collenso, czy nominowany przez Gault &Millau Polska: Szef Jutra 2017 - Maciej Rosiński.
Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?