Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej. Otwarcie Ashanti

JCh
W niedzielę 19 marca w Łodzi nastąpi otwarcie Międzynarodowej Szkoły Sztuki Kulinarnej Ashanti. Szkolenia będą obejmować szefów kuchni, cukierników, baristów, barmanów oraz sommelierów.

Celem powstającej szkoły jest przekazywanie wiedzy dotyczącej sztuki kulinarnej z całego świata w Polsce. Międzynarodowa Szkoła Sztuki Kulinarnej Ashanti w Łodzi będzie szkoliła nie tylko szefów kuchni, ale też cukierników, baristów, barmanów i sommelierów. Uczestnicy zajęć poza wiedzą dotyczącą gotowych receptur mają wynosić również inspiracje pozwalające na tworzenie własnych dań oraz umiejętności pracy w zespole.

Kuchnia azjatycka w Before Food Market. Weekend ze smakami Azji w Łodzi

Wśród trenerów w łódzkiej Ashanti znaleźli się między innymi Andrea Camastra - szef kuchni restauracji "Senses", nagrodzonej gwiazdką Michelin, mistrz deserów restauracyjnych, argentyński mistrz cukiernictwa Walter Vogt, współtwórca tortu weselnego dla księcia Williama i Księżnej Kate - mistrz cukiernictwa Barry Collenso, czy nominowany przez Gault &Millau Polska: Szef Jutra 2017 - Maciej Rosiński.

od 12 lat
Wideo

Bohaterka Senatorium Miłości tańczy 3

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto