Jurorom, z Robertem Sową na czele najbardziej przypadł do gustu stek z tuńczyka z niezwykłymi dodatkami
Postanowiliśmy odwiedzić najlepszą w tym sezonie restaurację, mieszczącą się przy ul. Wigury, i porozmawiać z mistrzem kuchni - Dariuszem Kuźniakiem.
Kucharz, który swoje szlify zdobywał także poza granicami naszego kraju podzielił się z nami swoimi pofestiwalowymi postrzeżeniami.
Zobacz także:
- 6. Festiwal Dobrego Smaku
MM Łódź patronuje:
MMŁódź poleca: | |||
Zostań dziennikarzem obywatelskim | Konkursy | Zdrowie i uroda | Przewodnik po lokalach |
Sztuka w Łodzi | Teatr w Łodzi | Kino w Łodzi | Praca w Łodzi |
Ekspresowe ogórki małosolne z woreczka
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?