Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Jarmark Produktów Regionalnych w Porcie Łódź

(kac) Port Łódź
mat. pras. Port Łódź
Od czwartku do niedzieli (16 - 19 lutego) w Porcie Łódź trwał będzie Jarmark Produktów Regionalnych. Będzie można spróbować oscypków, wędlin, ryb czy chrupiącego chleba.

Najbliższa edycja Jarmarku Produktów Regionalnych będzie obfitowała w smaki i aromaty. Amatorzy uczty w staropolskim stylu będą w swoim żywiole. Na stoiskach zlokalizowanych w przy sklepie IKEA znajdą przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, oscypki, piwo, pieczywo i ryby.

Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią. Warto podczas weekendowych zakupów zrobić sobie przerwę na coś zdrowego, a przy tym smacznego.

- Jarmark Produktów Regionalnych to okazja, aby poznać nowe smaki i wprowadzić je do swojej kuchni. Klienci Jarmarku mogą na miejscu spróbować wędlin, ryb i innych produktów i wybrać te, które najbardziej odpowiadają ich podniebieniu – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.

Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. Smak tradycyjnie wytwarzanego chleba podanego ze staropolską wędliną z pewnością na długo pozostanie w pamięci wszystkich odwiedzających.

Więcej informacji na stronie www.portlodz.pl.

/Informacja prasowa Portu Łódź/

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto