W weekend łodzianie mają wyjątkową okazję by zjeść wykwintny posiłek 55 metrów nad ziemią. Na rynku Manufaktury stanął dźwig, do którego zamocowana jest platforma ze stołem, przy którym mogą zasiąść 22 osoby,
Łodzianie mogą skusić się na marynowanego łososia w zalewie limonowej, spaghetti z kalmarów, wykwintnego drinka. Przygotowano także wersję dla wegetarian.
W sobotę nad ziemią można zjeść do godziny 22, w niedzielę od 11 do 20. Ceny posiłku nad ziemią wahają się od 99 do 349 zł.
Rezerwacji można dokonywać telefonicznie pod numerem 720-050-505 lub 42 279-70-50 i mailowo: [email protected].
Wideo
Jak czytać kolory szlaków turystycznych?
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!