7 z 8
Poprzednie
Następne
Festiwal Fine Dining Week po raz pierwszy w Łodzi. Sprawdź listę restauracji i menu!
Kamienica nr 6
- PŁATKI FOIE GRAS PODANE NA SMAŻONEJ CHAŁCE Z GALARETKĄ Z PORTO I ŻELEM Z ROKITNIKA - KOLOROWE POMIDORY, PASTA Z CIECIORKI I CURRY - GRASICA CIELĘCA SMAŻONA W MAŚLE, PODANA NA PUREE Z PIECZONEGO KALAFIORA, OLIWA Z CURRY, MIKRO ZIOŁA - KOLOROWE POMIDORY, PASTA Z CIECIORKI I CURRY - LIN GOTOWANY W 52 STOPNIACH, ŚMIETANA Z SYFONU, MIREPOIX Z WARZYW, OLIWA KOPERKOWA - RISOTTO Z KISZONYM BURAKIEM, KOZIM SEREM I KARMELIZOWANYM ORZECHEM - COMBER Z JELENIA W CZEKOLADOWYM SOSIE, KURKI SMAŻONE W MAŚLE, PUREE Z PIETRUSZKI, SORBET Z CZARNEJ PORZECZKI - WĘGIERKI NA CHRUPIĄCYM SPODZIE Z LODAMI Z WĘDZONEJ ŚLIWKI