MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 23
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Koperek posiekaj i odłóż na bok. Dodasz go do bigosu pod...
fot. Katarzyna Puczyńska

Wyśmienity bigos z młodej kapusty z kiełbasą, boczkiem i koperkiem. Delikatny i sycący. Wypróbuj przepis na wiosenny obiad dla całej rodziny

Bigos z młodej kapusty. Krok 4

Koperek posiekaj i odłóż na bok. Dodasz go do bigosu pod koniec gotowania.

Zobacz również

Lekkoatleci Gwdy Piła startowali w Ogólnopolskich Mityngach PZLA

Lekkoatleci Gwdy Piła startowali w Ogólnopolskich Mityngach PZLA

McDonald’s powstanie w Chełmnie

McDonald’s powstanie w Chełmnie

Polecamy

Pozwali dewelopera za grzyb w nowym mieszkaniu i wygrali

Pozwali dewelopera za grzyb w nowym mieszkaniu i wygrali

Rusza Międzynarodowy Festiwal Twórczości Młodych „Folkowe Inspiracje” w Manufakturze

Rusza Międzynarodowy Festiwal Twórczości Młodych „Folkowe Inspiracje” w Manufakturze

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów

Letni obiad z cukinią i boczkiem. Robię go, gdy brakuje pomysłów