MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mateusz Al Najar przyznaje, że do przekształcenia...
fot. Maciej Stanik

Ta łódzka restauracja jest otwarta. Goście szkolą się z zakresu używania sztućców i konsumpcji piwa ZDJĘCIA

Mateusz Al Najar przyznaje, że do przekształcenia restauracji w ośrodek szkoleniowy zmusiła go sytuacja finansowa. Wiosną lokal był zamknięty przez trzy miesiące. Działał przez wakacje, ale jesienią, gdy zwykle ruch wzrasta, rząd ogłosił ponowny lockdown. Teraz obroty „Kiełbasiarni” spadły o 60-70 proc. (w ofercie jest zamawianie jedzenia na wynos), a sprzedaż napojów w ogóle się nie odbywa, bo nikt na wynos ich nie zamawia. CZYTAJ DALEJ NA KOLEJNYM SLAJDZIE>>>

Zobacz również

Uniwersytet Przyrodniczy wspiera producentów żywności i kosmetyków

Uniwersytet Przyrodniczy wspiera producentów żywności i kosmetyków

IMGW ostrzega przed burzami w Bydgoszczy i regionie w sobotę, 18 maja

IMGW ostrzega przed burzami w Bydgoszczy i regionie w sobotę, 18 maja

Polecamy

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Za każdym razem obierasz pieczarki? W ten sposób sam sobie szkodzisz

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Eksperci ds. snu nie robią tego nigdy rano. To łatwe i trudne jednocześnie

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach

Puszyste drożdżówki z truskawkami. Ten rarytas rozpływa się w ustach