MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- Klienci oprócz zamawiania jedzenia na wynos, będą mogli...
fot. Gorąca Kiełbasiarnia

Ta łódzka restauracja jest otwarta. Goście szkolą się z zakresu używania sztućców i konsumpcji piwa ZDJĘCIA

- Klienci oprócz zamawiania jedzenia na wynos, będą mogli skorzystać z usług szkoleniowych „Gorącej kiełbasiarni" - tłumaczy Mateusz Al Najar, właściciel restauracji zrewolucjonizowanej przed laty przez Magdę Gessler. - Zakres szkolenia to prawidłowe korzystanie z noża i widelca oraz łyżki i łyżeczki oraz poprawna konsumpcja kawy i herbaty, piwa oraz soków i napojów. Na sali wykładowczej jest 5 stanowisk szkoleniowych. Po zakupie materiałów dydaktycznych (soki, piwa, dania, napoje) kursanci po wypełnieniu kwestionariusza osobowego (niezbędny w czasach COVID-19) przystępują do szkolenia. CZYTAJ DALEJ NA KOLEJNYM SLAJDZIE>>>

Zobacz również

Maczfit świętuje 9. urodziny. Z tej okazji przygotowuje konkurs!

NOWE
Maczfit świętuje 9. urodziny. Z tej okazji przygotowuje konkurs!

Dobre rzeczy w Fundacji Światło. 22 wolontariuszy odświeżyło pokoje dla Śpiochów

Dobre rzeczy w Fundacji Światło. 22 wolontariuszy odświeżyło pokoje dla Śpiochów

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków

Pęka ci głowa? Możesz chorować na dolegliwość, która dotyka 4 na 10 Polaków