Łódź Restaurant Week 2017. Sprawdź, które restauracje uczestniczą w 10. edycji [LISTA,MENU,GALERIA]
Angelo Ristorante - 6-go Sierpnia 1/3
Szef Kuchni: Krzysztof ZłotowskiMENU 1Przystawka Fiori di zucchina fritti ripieni di formaggio - Kwiaty cukinii nadziewane włoskimi serami Danie główne Filetto di anatra con polenta marinata e salsa ai frutti di bosco - Filet z kaczki z marynowaną polentą, sos z owoców leśnych Deser Cannoli siciliani al cioccolato - Cannoli z owczą ricottą i czekoladą MENU 2Przystawka Fiori di zucchina fritti ripieni di formaggio - Kwiaty cukinii nadziewane włoskimi serami Danie główne Spaghetti casalinghi alle erbe con mini finocchi nel cestino di grana - Domowe, ziołowe spaghetti z mini fenkułem w koszyku z parmezanu Deser Crostata alle pere e salsa caramellata - Tarta z gruszką i sosem karmelowym Łódź Restaurant Week 2017. Sprawdź, które restauracje uczestniczą w 10. edycji [LISTA,MENU,GALERIA]