3 z 30
Poprzednie
Następne
Łódź Restaurant Week 2017. Sprawdź, które restauracje uczestniczą w 10. edycji [LISTA,MENU,GALERIA]
Browar Księży Młyn - Tymienieckiego 22/24
Szef Kuchni: Adam KowalskiMENU 1Przystawka Ravioli faszerowane borowikiem, twarogiem i pestkami słonecznika z consommé z grzybów leśnych Danie główne Filet z kurczaka kukurydzianego z panna cottą, cappuccino z grzybów, marchewką, groszkiem, ziołową kruszonką i sosem demi-glace Deser Jesienny agrest MENU 2Przystawka Ravioli faszerowane borowikiem, twarogiem i pestkami słonecznika z consommé z grzybów leśnych Danie główne Polędwica z dorsza pod kruszonką ziołową z mulami, młodym szpinakiem, żółtkiem confit i sosem z małży Deser Jesienny agrest Łódź Restaurant Week 2017. Sprawdź, które restauracje uczestniczą w 10. edycji [LISTA,MENU,GALERIA]