5 z 6
Poprzednie
Następne
Ramen Festiwal 2018 w Łodzi. Japońska zupa zagości w restauracjach po raz trzeci
Zielona
Zielona Restauracja Wegetariańska i Wegańska (Rynek Manufaktury) Koko Miso Ramen – bulion z pieczonych warzyw z grzybami z dodatkiem imbiru, glonów kombu, miso, pasty pomidorowej, mirinu i mleka kokosowego, podany z makaronem pszennym lub ryżowym, grzybami shitake, tempehem, dymką, kapustą pak choi, sezamem, orzechami nerkowca i limonką Cena: 20 zł (400 ml) Zjadliwości ul. Piotrkowska 102A Jesienny Ramen Addio Pomidory – kremowy, aromatyczny bulion roślinny w połączeniu z orzechowo-grzybową pastą, chrupiącą, kiszoną dynią, wędzonym tempehem oraz pieczonymi grzybami shimeji tworzą rozgrzewającą kompozycję, która pełnią smaków i aromatów pochodzących z jesiennych plonów rozgoni melancholii mglisty woal. Cena: 25 zł (500 ml)