Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Targi Natura Food

(jed)
Wzrok przyciągają apetyczne wędliny produkowane według tradycyjnych receptur, bez konserwantów i polepszaczy smaku.
Wzrok przyciągają apetyczne wędliny produkowane według tradycyjnych receptur, bez konserwantów i polepszaczy smaku. fot. Janusz Kubik
Bobosz, czyli barszcz biały na żytnim zakwasie, gołąbki z Osin, suszone grzyby smażone w cieście naleśnikowym, miód akacjowo-malinowy z doliny rzeki Mrogi, nalewka truskawkowa lub z płatków róż - to tylko niektóre spośród 39 produktów regionalnych, które wezmą udział w trzeciej edycji konkursu "Tygiel smaków".

To jeden ze stałych elementów Targów Naturalnej Żywności "Natura Food". W Hali Expo przy ul. Stefanowskiego 30 od najbliższego piątku przez trzy dni swoje wyroby prezentować będzie ponad 200 wystawców z całej Polski. Nie zabraknie pokazów kulinarnych, promocji książek o tej tematyce i spotkań ze specjalistami.

od 12 lat
Wideo

echodnia.eu Świętokrzyskie tulipany

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto