MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpowszechniejszym sposobem na przedłużenie trwałości mięsa...
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Najpowszechniejszym sposobem na przedłużenie trwałości mięsa jest poddanie go obróbce termicznej. Temperatura w zamrażarce powinna wynosić minimum -18⁰C. Pamiętajmy też o tym, że mięso rozmrożone, nie powinno być ponownie zamrażane.

Zobacz również

Od dzisiaj ruszyła kolejna odsłona programu „Dobry start". Jak złożyć wniosek?

Od dzisiaj ruszyła kolejna odsłona programu „Dobry start". Jak złożyć wniosek?

Gwarki 2024. Kto wystąpi? Są znani pierwsi artyści. Sprawdź wstępny program

Gwarki 2024. Kto wystąpi? Są znani pierwsi artyści. Sprawdź wstępny program

Polecamy

Gdzie wyrzucić stary tusz do rzęs, a gdzie dezodorant? Rozwiewamy wątpliwości

O TYM SIĘ MÓWI
Gdzie wyrzucić stary tusz do rzęs, a gdzie dezodorant? Rozwiewamy wątpliwości

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Uwaga na zmiany w przepisach od 1 lipca. Rosną kary dla zapominalskich

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę

Wakacyjna mapa płatności. Na urlop w tych krajach warto zabrać gotówkę