MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nadtopiony lub żółty tłuszcz....
fot. pixabay.com

Takie są oznaki nieświeżego mięsa. Zobacz, po czym rozpoznać zepsute mięso!

Nadtopiony lub żółty tłuszcz.

Tłuszcz znajdujący się po zewnętrznej stronie mięsa powinien być biały, natomiast ten wewnątrz - szarawy. W świeżym mięsie tłuszcz jest zwarty i łatwo go odciąć. Wszelkie odstępstwa od tej reguły, powinny nas skłonić do zastanowienia się nad zakupem.

Zobacz również

Nowi radni Rady Miejskiej w Przemyślu złożyli ślubowanie

NOWE
Nowi radni Rady Miejskiej w Przemyślu złożyli ślubowanie

Strażacy z Drężna (gmina Szczecinek) zapraszają na zawody strażackie

NOWE
Strażacy z Drężna (gmina Szczecinek) zapraszają na zawody strażackie

Polecamy

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

Rejestracja w Netflix bez tajemnic – co warto wiedzieć?

Szybki sposób na gładką skórę po goleniu. Produkty łagodzące masz w zasięgu ręki

Szybki sposób na gładką skórę po goleniu. Produkty łagodzące masz w zasięgu ręki

Trudny, ale skuteczny. Czym jest horoskop horarny?

Trudny, ale skuteczny. Czym jest horoskop horarny?