Restaurant Week 2018 w Łodzi. Zobacz restauracje i ich menu [LISTA LOKALI]
Cztery Ściany
- Piotrkowska 89 Menu A - Szał szparagów Szparagi białe / Czarny chleb / Żółtko Białe szparagi zapiekane pod skorupką z szałwii, coulis z czarnego chleba, mrożone żółtko. - Gołąbek z Burgundii Polik wołowy / Kapusta / Pyza drożdżowa Gołąbek faszerowany polikami wołowymi po burgundzku, konfitowana cytryna, zielony pampuch, sos burgundzki - Rukola czuje miętę do maliny Maliny / Mięta / Rukola Krem miętowy, świeże maliny, lody z rukoli. Menu B - Szał szparagów Szparagi białe / Czarny chleb / Żółtko Białe szparagi zapiekane pod skorupką z szałwii, coulis z czarnego chleba, mrożone żółtko. - Młode warzywa Królowej Bony Włoszczyzna / Jabłko / Cebula Balotyna z pora z flanem z marchwi, puree z karmelizowanej cebuli, sos jabłkowo-selerowy - Rukola czuje miętę do maliny Maliny / Mięta / Rukola Krem miętowy, świeże maliny, lody z rukoli.