MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dopraw barszcz zakwasem pszennym, majerankiem, czosnkiem,...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najsmaczniejsza zupa na Wielkanoc. Wypróbuj przepis mojej babci na domowy barszcz biały. Tajemnica smaku tkwi w jednym szczególe

Biały barszcz. Krok 4

Dopraw barszcz zakwasem pszennym, majerankiem, czosnkiem, solą i pieprzem i pogotuj 5 minut. Na koniec wlej śmietankę.

Zobacz również

Przegląd prasy ze Szczawnicy w maju

Przegląd prasy ze Szczawnicy w maju

Przegląd prasy z Pieńska w maju

Przegląd prasy z Pieńska w maju

Polecamy

Ta alergia powoduje najwięcej zgonów! Nareszcie jest sposób, by zmniejszyć jej ryzyko

Ta alergia powoduje najwięcej zgonów! Nareszcie jest sposób, by zmniejszyć jej ryzyko

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Czy nauczyciele pracują w piątek po Bożym Ciele? Wyjaśniamy

Zakaźna choroba wykryta na pokładzie samolotu! Wypatruj objawów do 7 czerwca

Zakaźna choroba wykryta na pokładzie samolotu! Wypatruj objawów do 7 czerwca