2 z 22
Poprzednie
Następne
Festiwal Restaurant Week w Łodzi. Lista restauracji i ich menu [ZDJĘCIA]
Gęsi Puch
ul. Stefanowskiego 17 Kuchnia europejska i polska. Menu 1: - Przystawka Ravioli z kozim serem, żółtkiem konfitowanym i mizuną na sosie truflowym - Danie główne Ryba pieczona (makrela, łosoś, dorsz, halibut) podana z pęczakiem, jabłkiem i cebulką w sosie na bazie mleka kokosowego, soku z kiszonej kapusty i młodego szpinaku - Deser Rolada kawowa – rumowa z kruszonym ciastem bananowym, wiśniami i musem z czekolady Menu 2: - Przystawka Ravioli z kozim serem, żółtkiem konfitowanym i mizuną na sosie truflowym - Danie główne Duszony fenkół w pomidorach z czarnym ryżem i wędzonym białym serem podany z surówką z kopru włoskiego i pomarańczy - Deser Rolada kawowa – rumowa z kruszonym ciastem bananowym, wiśniami i musem z czekolady