2 z 9
Poprzednie
Następne
Festiwal Dobrego Smaku 2016 w Łodzi [PROGRAM]
Festiwal Dobrego Smaku [PROGRAM]
Czwartek, 16 czerwca - 14.00 – do zamknięcia lokali - konkurs na najlepsze danie i deser festiwalowy - 17.00-19.00 - WO CHI SU, czyli przygody wegetarianina w Chinach - spotkanie z Robbem Maciągiem - Księgarnia ArtTravel.pl, Gdańska 145 - 18.00 – do zamknięcia lokali - konkurs na najlepszy koktajl festiwalowy - 19.00-21.00 - 80 smaków dookoła Świata. O nowych trendach w podróżach kulinarnych - spotkanie z Pawłem Ciesielskim z Biuro Biuro Podróży i Turystyki Odyseja - Pub Keja, Kopernika 46 - 19.00-21.00 - Piwo craftowe i food pairing - spotkanie z Witoldem Madajem z Galante Hopaki oraz degustacja piwa - Pub Keja Poznaj program i festiwalowe dania- przejdź do kolejnego zdjęcia