2 z 6
Poprzednie
Następne
Ramen Festiwal 2018 w Łodzi. Japońska zupa zagości w restauracjach po raz trzeci
House of sushi
NoTo Sushi www.notosushi.pl Tonkotsu Ramen – wywar wieprzowo drobiowy z żeberkami marynowanymi na dwa sposoby. Makaron naszego wyrobu z dodatkiem pierożka z cielęciną. Cena: 30 zł (600 ml) Pawilon Aleksandrów Łódzki, ul. Wojska Polskiego 65/67 SURF&TURF SHOYU RAMEN – wywar wołowo-wieprzowy, szarpana wołowina, szaszłyk z krewetek, szpinak, jajko ajitsuke, oliwa krewetkowa, dymka. Cena: 23 zł (400 ml) Sendai Sushi ul. Piotrkowska 209 Puled goose thai ramen – wywar drobiowy z trawą cytrynową i liśćmi kafiru, pieczona w miodzie szarpana gęsina, grzyby słomkowe i palony por. Cena: 20 zł (350 ml)