18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Z Pamso garmaż jak domowy

Artykuł sponsorowany
Wszystkie dania gotowe do spożycia - wystarczy tylko je podgrzać
Wszystkie dania gotowe do spożycia - wystarczy tylko je podgrzać
Garmaż (fr. garde-manger) to sztuka tworzenia potraw, umiejętność przekucia pomysłu w smak. Łatwość przyrządzenia dania, połączona z jego wysoką jakością jest odpowiedzią na potrzeby dzisiejszego wymagającego rynku. Dokładnie takie są produkty garmażeryjne Pamso, które zdobywają coraz większą popularność wśród konsumentów.

Nasze życie to ciągły pośpiech. Nadmiar obowiązków zmusza nas do ograniczania czasu przeznaczanego na odpoczynek, spotkania z przyjaciółmi, a przede wszystkim przygotowywanie pełnowartościowych posiłków, które dla bardzo aktywnych osób (obok regularnej dawki ruchu) powinny być podstawowym źródłem energii. Przed zmianami cywilizacyjnymi nie można uciec, są jednak proste i smaczne sposoby na zdrowe odżywianie.

Zobacz również: Łódzkie podróże kulinarne

Wychodząc naprzeciw potrzebom zabieganych, wymagających wysokiej jakości produktów klientów, Zakłady Mięsne Pamso przygotowały specjalną ofertę garmażeryjną. Kiedy na obiad mamy zaledwie kilkanaście minut, nie musimy ograniczać się do kanapek i potraw typu instant.

W ofercie pabianickiego producenta znajduje się cała gama dań mięsnych, wśród których wymienić można znane i lubiane polskie potrawy: kotlety mielone, bigos, gołąbki, a także bardziej wyrafinowane: udka faszerowane mięsem wieprzowym, popularne szaszłyki oraz sprawdzone dodatki do zup: krokiety z mięsem, paszteciki, uszka. Również jarosze znajdą coś dla siebie. Kopytka, kluski śląskie, pierogi i naleśniki z serem z powodzeniem zastąpią mięsne potrawy. Jednym słowem - dla każdego coś dobrego.

Przyrządzenie posiłku dla całej rodziny zajmuje zaledwie kilka minut. Wystarczy tylko podgrzać danie na patelni, w piecyku lub kuchence mikrofalowej, by cieszyć się wspaniałym smakiem ulubionych potraw.

Tajemnica sukcesu garmażu Pamso tkwi w technologii wytwarzania. By gotowe potrawy smakowały, jak domowe dania, przede wszystkim potrzebny jest sprawdzony przepis. Najlepiej zatem odwołać się do osiągnięć kulinarnych sprzed lat, przywołując receptury naszych babć. Ważne są tu odpowiednie proporcje, starannie dobrane przyprawy i oczywiście pełnowartościowe produkty, które stanowią bazę dla gotowych wyrobów. Sam przepis i wysokiej jakości składniki to jednak nie wszystko. Potrzebna jest także odpowiednia obróbka gotowych wyrobów, zgodna z obowiązującymi normami.

Właśnie w Pamso, łącząc bogate doświadczenie w dziedzinie produkcji żywności z nowoczesnym zapleczem technologicznym, stworzono nową linię produktową garmażu. Smacznie nie znaczy tu sztucznie i niezdrowo, a wręcz przeciwnie.

Garmaż z Pamso to zdrowa alternatywna dla popularnych fast foodów. Warto spróbować.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto