18+

Treść tylko dla pełnoletnich

Kolejna strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Jeśli chcesz do niej dotrzeć, wybierz niżej odpowiedni przycisk!

Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Wigilia w KolumnaPark

Redakcja
KolumnaPark*** Hotel & Restauracja to nowoczesny, stylowy obiekt położony w cichej, malowniczej miejscowości Przygoń (gmina Dobroń), przy drodze krajowej nr 14 (Łódź-Wrocław).

KolumnaPark*** Hotel & Restauracja to nowoczesny, stylowy obiekt położony w cichej, malowniczej miejscowości Przygoń (gmina Dobroń), przy drodze krajowej nr 14 (Łódź-Wrocław). Ze względu na lokalizację z dala od zgiełku miasta i w otoczeniu zieleni, spędzenie czasu w KolumnaPark, jest doskonałą propozycją odpoczynku po pracowitym dniu. To idealne miejsce na spotkania w gronie przyjaciół czy organizację firmowych eventów, np. szkoleń. Hotel dysponuje 18 nowoczesnymi i komfortowymi pokojami, klimatyzowaną salą konferencyjną dla 40 osób wyposażoną w nowoczesny sprzęt multimedialny, a także kameralnym 8-osobowym business roomem. Ze względu na duże zainteresowanie środowiska biznesowego, już wkrótce zaplecze konferencyjno-bankietowe powiększy się o cztery nowe sale konferencyjne.

Restauracja KolumnaPark - rzadkie i niekonwencjonalne potrawy z całej Europy

Restauracja KolumnaPark może ugościć nawet 120 osób. Szef kuchni serwuje rzadko spotykane i niekonwencjonalne potrawy inspirowane tradycjami kulinarnymi Włoch, Hiszpanii, Francji, a także Polski. Tylko w ciągu ostatnich dwóch lat na koncie mistrza znalazły się trzy prestiżowe nagrody: wyróżnienie w finale Kulinarnego Pucharu Polski (2011), I miejsce w ogólnopolskim konkursie "Primerba Cup" (2010) oraz III miejsce w konkursie kulinarnym "Kuchnia Grecka" (2010). Wyśmienitych dań można skosztować codziennie od 12 do 22.

Wigilia z najbliższymi, ale także dla firm

Każdy, kto pragnie spędzić święta Bożego Narodzenia w atmosferze pełnej radości i miłości, może zorganizować w restauracji spotkanie wigilijne dla swoich najbliższych. Kolacji będzie towarzyszyła nie tylko świąteczna oprawa muzyczna i wystrój wnętrz, ale także tradycyjne, świąteczne zapachy i smaki. Zupa grzybowa z łazankami, barszcz czerwony z kołdunami, karp w sosie cytrynowym, makiełki i karmelizowane jabłka to tylko wstęp do obszernego, wigilijnego menu, jakie proponuje z tej okazji szef kuchni. Wigilia poza miastem to propozycja także dla firm, które chcą w szczególny sposób podziękować swoim współpracownikom za całoroczną pracę. Z kolei z myślą o tych, którzy chcą skosztować tych wyjątkowych potraw w zaciszu własnego domu czy biurowca, została przygotowana bogata oferta cateringu wigilijnego.

Już teraz można się zapisać na bal karnawałowy, który odbędzie się w KolumnaPark 18 lutego 2012 roku.
Szczegółowe informacje na temat oferty KolumnaPark*** Hotel & Restauracja znajdują się na stronie internetowej Kolumna ParkWszelkie pytania można też kierować drogą mailową pod adres: [email protected]

Zapraszamy do polubienia nas na Facebooku

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Co dalej z limitami płatności gotówką?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto