Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Sylwester 2016 w Łodzi - propozycje imprez

ask
Lokal zaprasza na bal kostiumowy z tematyką - różne kultury. Muzyka z całego świata, taneczny pop z Japonii, electro z Rosji, Disco z Chile i Bałkany, tureckie tańce i Dance z Madagaskaru oczywiście nie zapominamy o hitach z Europy zachodniej i USA.
Zagra i zaśpiewa FAGOT
MENu:
Finger food – bufet:
- Pasta z fasoli z palonym czosnkiem
- Parfait z kurzych wątróbek
- Pasta z buraka z chrzanem
- Pasta z marchewki z czarnuszką
- Pasta z chleba z suszonymi grzybami
- Pasta z dyni i marchewki
Przystawki w półmiskach – w stole:
LOKALny paprykarz z wędzonej makreli na musie z bakłażana
Deska wędlin z piklami
Śledź z cebulą, pomidorami i suszoną śliwką
Bliny z kaszanką i marynowanym grzybkiem
Sałatki – w stole:
- Sałatka Tabbouleh z cieciorką i zielonym ogórkiem
- Sałatka z pieczonych ziemniaków z wędzonym pstrągiem i groszkiem zielonym
Desery – bufet:
Brownie ze słonym karmelem i orzechami
Seromak z czekoladą
Szarlotka z sosem waniliowym
Dania ciepłe – bufet:
- Krem z pieczonych buraków i jabłek z przyprawami
- Policzki wołowe z kopytkami i zasmażana kapustą
- Wegetariańskie curry z burakiem i twarogiem z kaszą gryczaną
W cenie menu:
- Lampka wina musującego o północy 
0,5l wódki Soplica czysta lub smakowa (wiśnia, pigwa lub orzech) na parę 
lub za dopłatą 90 zł 0,7l Whisky Johnnie Walker BLENDERS BATCH
- Soft Open Bar

Cena brutto za osobę: 230,00 PLN
rezerwacje 666-034-006
kontakt@lokal-lodz.com

Lokal, al. Leona Schillera 13
Lokal zaprasza na bal kostiumowy z tematyką - różne kultury. Muzyka z całego świata, taneczny pop z Japonii, electro z Rosji, Disco z Chile i Bałkany, tureckie tańce i Dance z Madagaskaru oczywiście nie zapominamy o hitach z Europy zachodniej i USA. Zagra i zaśpiewa FAGOT MENu: Finger food – bufet: - Pasta z fasoli z palonym czosnkiem - Parfait z kurzych wątróbek - Pasta z buraka z chrzanem - Pasta z marchewki z czarnuszką - Pasta z chleba z suszonymi grzybami - Pasta z dyni i marchewki Przystawki w półmiskach – w stole: LOKALny paprykarz z wędzonej makreli na musie z bakłażana Deska wędlin z piklami Śledź z cebulą, pomidorami i suszoną śliwką Bliny z kaszanką i marynowanym grzybkiem Sałatki – w stole: - Sałatka Tabbouleh z cieciorką i zielonym ogórkiem - Sałatka z pieczonych ziemniaków z wędzonym pstrągiem i groszkiem zielonym Desery – bufet: Brownie ze słonym karmelem i orzechami Seromak z czekoladą Szarlotka z sosem waniliowym Dania ciepłe – bufet: - Krem z pieczonych buraków i jabłek z przyprawami - Policzki wołowe z kopytkami i zasmażana kapustą - Wegetariańskie curry z burakiem i twarogiem z kaszą gryczaną W cenie menu: - Lampka wina musującego o północy 0,5l wódki Soplica czysta lub smakowa (wiśnia, pigwa lub orzech) na parę lub za dopłatą 90 zł 0,7l Whisky Johnnie Walker BLENDERS BATCH - Soft Open Bar Cena brutto za osobę: 230,00 PLN rezerwacje 666-034-006 [email protected] Lokal, al. Leona Schillera 13 materiał promocyjny
Jak spędzić tegorocznego Sylwestra? Imprezowo, kulturalnie, kulinarnie, aktywnie? Mamy dla Was sylwestrowe propozycje, wśród których na pewno znajdziecie coś dla siebie! Sylwester 2016 w Łodzi to spory wybór imprez i atrakcji. (artykuł będzie aktualizowany)
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Instahistorie z VIKI GABOR

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto