Około pół tysiąca porcji dla biednych, samotnych i wszystkich chętnych przygotował popularny łódzki restaurator Ali Koussan z przyjaciółmi. Potrawy serwowali m.in. jezuici i Cezary Grabarczyk.
Porcje były smaczne i pożywne, nic więc dziwnego, że cieszyły się dużym powodzeniem. Chętni mogli liczyć na żurek z jajkiem, białą kiełbasą i pieczywem oraz liczne ciasta - babki, serniki i mazurki.
- To pierwsza taka akcja i z pewnością nie ostatnia - zapewnia Ali Koussan i obiecuje, że następna taka degustacja odbędzie się z okazji świąt Bożego Narodzenia.
Trener Wojciech Łobodziński mówi o sytuacji kadrowej Arki Gdynia
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?