Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Wśród restauracji najwyższą ocenę (14 na 20 punktów)...
fot. Piotr Jach

Restauracje w Łodzi w "Żółtym przewodniku" Gault&Millau 2019

Wśród restauracji najwyższą ocenę (14 na 20 punktów) uzyskała Quale Restaurant, którą już trzeci rok z rzędu uhonorowano dwiema czapkami kucharskimi (odpowiednik gwiazdek z przewodnika Michelin). Na zdjęciu Dariusz Sójka, właściciel Quale Restaurant na Narutowicza 48, oraz szef kuchni Paweł Pyra. ABY ZOBACZYĆ KOLEJNE OCENY - KLIKNIJ DALEJ

Zobacz również

VIII Auto Cafe w Tykocine. Gratka dla miłośników motoryzacji

NOWE
VIII Auto Cafe w Tykocine. Gratka dla miłośników motoryzacji

W Żaganiu zakończyła się 14. sztafeta im. gen. Tadeusza Buka

NOWE
W Żaganiu zakończyła się 14. sztafeta im. gen. Tadeusza Buka

Polecamy

Lawina raportów o awarii! "Nie działa Internet i telewizja"

Lawina raportów o awarii! "Nie działa Internet i telewizja"

Zmniejszy wzdęcia, pomoże zrobić kupę. Zrób ten tani, leczniczy trunek

Zmniejszy wzdęcia, pomoże zrobić kupę. Zrób ten tani, leczniczy trunek

Jak pokochać muzeum? Zapisz się na lekcję!

Jak pokochać muzeum? Zapisz się na lekcję!