Tu w Łodzi zjemy najlepszego kebaba. Oto lokale polecane przez mieszkańców miasta
Keba, uznany za tradycyjnie danie kuchni tureckiej powstał najprawdopodobniej już w starożytnej Persji, na terenach współczesnego Iraku. Pierwszy zapis dotyczący tego dania pochodzi z X wieku, z „Ksiegi Dań” („Kitab al-Tabikh”) w Bagdadzie. Danie już na dobre zagościło w naszym menu. Każdy choć raz w życiu zajadał się kebabem. Jak wiadomo dobrej jakości mięso, chrupiąca tortilla, świeże warzywa - oto sekret pysznego kebaba, który świetnie sprawdza się jako danie obiadowe i kolacyjne. Sprawdźcie, które lokale serwujące kebaby w Łodzi polecają mieszkańcy miasta.
W naszej galerii prezentujemy listę wybieranych przez Was lokali w Łodzi serwujących kebaby. Prezentujemy tylko Łódzkie kebaby z oceną 4.0 (w skali do 5) z największą liczba opinii (powyżej 100 opinii).
Ciasto malinowe "Pianka"
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?