Najlepsze przepisy kulinarne na święta. Specjalny dodatek Dziennika Łódzkiego

PW
Karp w sosie słodko-kwaśnym z brzoskwiniami, wigilijne gołąbki, flaki z karpia, schabowe w sosie wiśniowym – przepisy na te i wiele innych wigilijnych oraz świątecznych pyszności znajdą Państwo w czwartek, 22 grudnia, w specjalnym dodatku do „Dziennika Łódzkiego".

To przepisy godne polecenia, bowiem specjalnie dla naszych Czytelników podają je panie z Najpopularniejszych Kół Gospodyń Wiejskich z naszego województwa. Przepisów będzie ponad 60!

Czwartkowy dodatek będzie też okazją do zaprezentowania Kół Gospodyń Wiejskich, które zwyciężyły w naszym plebiscycie. W Łódzkiem działa ich obecnie blisko 600. Zrzeszają ponad 15 tysięcy pań. Celem plebiscytu jest docenienie ich pracy i umiejętności oraz zaprezentowanie pasji i zaangażowania, jakie wkładają w rozwój wsi. Podsumowanie już w czwartek.

Pamiętaj! Kupuj i czytaj „Dziennik Łódzki".

Dobroczynne działanie rzepy. Znasz je?

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie