Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Kuchnia wegańska- warsztaty kulinarne w klubokawiarni Niebostan w Łodzi

Łucja Cymkiewicz
mat.prasowe
W sobotę 24 stycznia o godzinie 13:00 w Klubokawiarni Niebostan przy ul. Piotrkowskiej 16 odbędą się warsztaty kulinarne z Michałem Andrijewskim. Uczestnicy nauczą się przyrządzać wegańskie słodycze.

Podczas warsztatów zaprezentowany zostanie sposób przyrządzania takich smakołyków jak: masło słonecznikowe, tort z mleka kokosowego czy czekolada z cieciorki.

Organizatorem wydarzenia jest Fundacja Bios Amigos zajmująca się promowaniem ekologicznego stylu życia opartego na wzajemnym szacunku i współpracy.

Osoby zainteresowane wzięciem udziału w warsztatach proszone są przesyłanie zgłoszeń na adres : [email protected]. Ilość miejsc jest ograniczona. Udział w warsztatach jest nieodpłatny.

Prowadzący warsztaty, Michał Andrijewski, jest kucharzem z zamiłowania. Na co dzień pracuje jako nauczyciel wychowania fizycznego w łódzkim liceum. Kuchnią wegańską zajmuje się od trzech lat.

od 7 lat
Wideo

echodnia Drugi dzień na planie Ojca Mateusza

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na lodz.naszemiasto.pl Nasze Miasto