Podczas warsztatów zaprezentowany zostanie sposób przyrządzania takich smakołyków jak: masło słonecznikowe, tort z mleka kokosowego czy czekolada z cieciorki.
Organizatorem wydarzenia jest Fundacja Bios Amigos zajmująca się promowaniem ekologicznego stylu życia opartego na wzajemnym szacunku i współpracy.
Osoby zainteresowane wzięciem udziału w warsztatach proszone są przesyłanie zgłoszeń na adres : [email protected]. Ilość miejsc jest ograniczona. Udział w warsztatach jest nieodpłatny.
Prowadzący warsztaty, Michał Andrijewski, jest kucharzem z zamiłowania. Na co dzień pracuje jako nauczyciel wychowania fizycznego w łódzkim liceum. Kuchnią wegańską zajmuje się od trzech lat.
echodnia Drugi dzień na planie Ojca Mateusza
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?