Ogród Botaniczny Uniwersytetu Warszawskiego w ten weekend tętni życiem. Wszystko za sprawą Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego "Owady, rośliny i miód".
Na odwiedzających czekają liczne pokazy i warsztaty kulinarne, ogrodnicze oraz z zakresu food designu.
Na jednym ze stoisk możecie zaopatrzyć się w rośliny owadożerne. Z nimi już nie będą wam straszne muchy, muszki czy komary. W ofercie między innymi dzbaneczniki, rosiczki, muchołówki i kapturnice w atrakcyjnych cenach.
Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?