Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
TABU
- al. Piłsudskiego 14, Łódź

Menu A
Podróż dookoła Azji...
fot. materiały prasowe

Fine Dining Week. Kolejna odsłona festiwalu sztuki restauracyjnej w Łodzi RESTAURACJE I MENU

TABU - al. Piłsudskiego 14, Łódź Menu A Podróż dookoła Azji (mięso)1. Japonia - Nigiri z przegrzebkiem: masło miso, ryż, przegrzebek 2. Chiny - Baozi z wołowiną: marynowana wołowina, dymka, kolendra, chilli, imbir, ciasto drożdżowe 3. Korea - Zupa kimchi jjigae: kimchi, imbir, pasta gochujang, dymka, tofu, wieprzowina 4. Wietnam - Udo z kaczki: udo z kaczki, sos sojowy, imbir, mirin, ryż jaśminowy, pak choi, chilli, salsa mango, sos pomarańczowy 5. Japonia - Japoński mille-feuille: ciastko miso, czekolada, krem yuzu, krem matcha, żelka wiśniowa

Zobacz również

Szymański z kolejną asystą. Polak zdjęty w dogrywce przed serią rzutów karnych

Szymański z kolejną asystą. Polak zdjęty w dogrywce przed serią rzutów karnych

Wiosenny Słupsk z drona. Zobacz zdjęcia naszego internauty

Wiosenny Słupsk z drona. Zobacz zdjęcia naszego internauty

Polecamy

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Cudownie wilgotne ciasto pomarańczowe. Delicja jakich mało!

Noc Muzeów 2024: Spotkanie ze sztuką i historią po zmroku

Noc Muzeów 2024: Spotkanie ze sztuką i historią po zmroku

Będą laptopy dla nauczycieli? ZNP chce zmian w programie

Będą laptopy dla nauczycieli? ZNP chce zmian w programie