Tegoroczna edycja Festiwalu Dobrego Smaku odbywała się pod hasłem "Cztery Strony Świata, czyli kuchnie różnych narodów". Przez cztery dni łódzkie restauracje i kawiarnie serwowały dania inspirowane kuchniami różnych narodów i kultur.
O tytuł najlepszego lokalu w kategorii "danie" rywalizowało 28 restauracji. 13 lokali rywalizowało w kategorii "desery", a 11 w premierowej kategorii "koktajle".
Festiwal zakończyła Gala Wręczenia Nagród w siedzibie Towarzystwa Kredytowego.
ZOBACZ TEŻ:
echodnia Drugi dzień na planie Ojca Mateusza
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?