Tematem przewodnim tego weekendu w Before Food Market (ul. Piotrkowska 217) są burgery. Z tej okazji sprzedawcy przygotowali własne wersje amerykańskiego przysmaku. Można dostać m.in. burgera z chorizo w hiszpańskim stylu czy wegatariańskiego burgera z fallafelem i serem halloumi.
Burgery można jeść dziś w godz. 17-23.
Before Food Market rozpoczyna również cykl warsztatów kulinarnych podczas których goście mogą poznać tajniki przygotowywania smacznych przekąsek. Dziś wraz z Flammkuchen będzie można poznać tajniki przyrządzania amerykańskich żeberek. W sobotę przygotowanie kanapek club sandwich z Tomkiem Janczewskim z hotelu andel’s. W przyszły czwartek szef Ganesha Tapinder Sharma pokaże jak zrobić punjabi chole.
Warsztaty odbywają się o godz. 17, 18.30 i 20. Wstęp 60 zł lub 90 zł dla pary. Zapisy: i.owczarek@ piotrkowska217.pl.
Wydarzenia tygodnia w Łódzkiem
echodnia Drugi dzień na planie Ojca Mateusza
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?