Regionalnie w Porcie Łódź

2013-02-20 12:12:10

Od czwartku do niedzieli na klientów Portu Łódź czeka uczta smaków i aromatów. Tradycyjnie wytwarzane wędliny, sery, miody czy pieczywo będzie można skosztować i kupić podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.
Najbliższa edycja Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź to prawdziwa gratka dla wielbicieli zdrowych i wartościowych produktów spożywczych. Od 21 do 24 lutego na stoiskach zlokalizowanych przy sklepie Saturn znajdą się przysmaki wytwarzane zgodnie z regionalnymi recepturami, w tym wędliny, sery, miody, pieczywo i bakalie. Amatorzy różnorodnych smaków i zapachów na pewno zwrócą uwagę na aromatyczne herbaty i przyprawy świata. Uciechą dla podniebienia wszystkich miłośników słodyczy będą z pewnością krówki, a wielbicielki błyskotek zatrzymają się na dłużej przy stoiskach z niepowtarzalną autorską biżuterią.
- Dzięki Jarmarkowi Produktów Regionalnych wracamy do niezapomnianych smaków z dzieciństwa. Chrupiąca kromka chleba, kawałek sera prosto z gór, smakowita wędlina to tylko niektóre przysmaki, jakie znajdziemy od czwartku do niedzieli w Porcie Łódź. Zadbajmy o to, by w naszej kuchni znalazły się tradycyjne, wartościowe produkty – mówi Emilia Lange-Cichocka, menadżer działu marketingu Portu Łódź.
Produkty wytwarzane według tradycyjnej receptury zyskują coraz większe uznanie konsumentów ceniących doskonały smak i wysoką jakość produktów spożywczych. W weekend w Porcie Łódź będzie można przekonać się o ich walorach podczas Jarmarku Produktów Regionalnych.
Więcej informacji na stronie internetowej www.portlodz.pl

Jesteś na profilu PORT Łódź - stronie mieszkańca miasta Łódź. Materiały tutaj publikowane nie są poddawane procesowi moderacji. Naszemiasto.pl nie jest autorem wpisów i nie ponosi odpowiedzialności za treść publikowanej informacji. W przypadku nadużyć prosimy o zgłoszenie strony mieszkańca do weryfikacji tutaj