Wybierz region

Wybierz miasto

    Zgłoś komentarz do moderacji

    Marcello. Jedyne co faktycznie nalezaloby przyznac p Gessler to zmysl artystyczny lub doskonaly wybor architekta wnetrz, bo wystroj restaracji p Mady jest godny podziwu. Niebiesko-bialo-szary tak jak w Marcello jest zdecydowanie w moim guscie. Bezpretensjonalna elegancja, z obsluga troche gorzej. Klenerzy strasznie nadeci i wyniosli. A teraz jedzienie. Jestem milosniczka wlaskiej kuchni , a szczegolnie makaronow, dlatego tez zamowilam tradycyjne spaghetii bolognese , a moja znajoma carbonar'e ( wlasciwie specjlanie by porownac z innymi ) chociaz duzego wyboru past w Marcello nie uswiadczymy . Niestety zadna rewelacja , carbonara praktycznie niczym nie roznila sie w smaku o tej z papierka firmy Knorr, a bolognese makabrycznie przeslodzone. I w tym momencie przypomnial mi sie odcinek kuchennych rewolucji ,kiedy to p Magda bardzo skrtytykowala kucharza za dodanie cukru do sosu . Wniosek jest taki , ze juz sie tam nie wybiore , a jedynie obok do Papa Verde.

    KOD

    Polecamy!