RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Sport » Siatkówka » Siatkarki Budowlanych walczą z Aluprofem w Hali Sportowej
  • Strzelecki przestań pisać o siatkówce!!! prawdziwy kibic (gość) 2012-02-04 19:40:37

Strzelecki nie pisz więcej o siatkowce bo sie na tym nie znasz... Dziewczyny walczą w tym sezonie wszystkie na tyle na ile potrafią a nic wyrózniającego u Brydzi nie zauwazyłem moze poza największą iloscią popełnianych błędów! Natomiast wypadało by dodać że obecnie Plus Liga jest chyba najmocniejsza w Europie (Bielsko w pucharach pokonało lidera Ligi Włoskiej-Busto Arsicio i wyeliminowało lidera Ligi Rosyjskiej-Urałoczke)!!! Życze dziewczynom żeby włozyły w jutrzejszy mecz tyle serca ile w mecz z Muszynianką (na którym bylem ostatnio) a powinno być dobrze!!! Ja osobiście cieszę się, że w Łodzi mogę oglądać chociaż jeden sport na europejskim poziomie!!!
  • Zgadzam się z prawdziwym kibicem obiektywny (gość) 2012-02-04 19:43:54

I wszyscy prawdziwi kibice sportu w Łodzi zjawmy się w niedzielę o 14.30 w Hali Sportowej, żeby dopingować NASZE KOCHANE SIATKARKI - Dziewczyny jesteście dumą tego miasta!!!!!
  • Nie rozumiem fan (gość) 2012-02-04 19:47:32

Nie jestem w stanie zrozumieć dlaczego ktoś kto nie zna się na sporcie, nie rozumie siatkówki (a podnieca się tylko amatorskim rugby) pisze w gazecie o dziewczynach... Czy redaktor naczelny tego nie czyta - przecież (pas) ciągle kłamie i obraża nasze siatkarki!

KOD

POLECAMY