RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Turystyka » Hotel Ambasador Łódz
  • Hotel Ambasador Łódz
  • Hotel Ambasador Łódz Daniel Dymiński (gość) 2012-01-31 21:02:23

Drodzy podróżnicy,często służbowo jeżdzę po Polsce .Ostatnio byłam w Łodzi i zatrzymałam się w Hotelu Ambasador Centum,chciała bym przekazać iż to miejsce niegodne ludzkich warunków.Dostałam pokój na dolnym piętrze,gdy weszłam do pokoju odrzucił mnie podmuch dymu papierosowego,otworzyłam okno i poszłam do galerii po sukienke na wieczorne wyjscie ,gdy wróciłam postanowiłam wejść do wanny z hydromasażem,byłoby super gdyby wogóle działała!!!!Chciałam oprzec się o nagłówek ale niestety odpadł!!!Skoro wanna jest bez użyteczna to otwieram drzwi od prysznica a tu bach! drzwi wypadły ,śmietnik połamany,WŁOSY ŁONOWE POPRZEDNIEGO GOŚCIA NA DESCE SEDESOWEJ, dobrze ze kosmetyki chociaz były dobre.Jak tu można odpocząć w tym"4ro **** hotelu???"Nie da się ,NAJLEPSZE BYŁO NADRANEM GDY PO 4:00 WRÓCIŁAM Z IMPREZY I CHCIAŁAM WEJŚĆ POKAZAĆ KOLEŻANCE JAKIE SĄ WARUNKI.SZANOWNA PANI W RECEPCJII POWIEDZIAŁA ZE TO NIE SZPITAL ,ODWIEDZINY SĄ RANO,NO TO POZEGNAŁAM SIĘ I KOLEŻANKA POSZŁA DO WYJŚCIA ATU NAGLE PANI RECEPCJONISTKA WOŁA : PROSZĘ PANIĄ MOŻEMY SIE DOGADAĆ ! WIEDZIAŁAM O CO CHODZI! GDY DOSTAŁA 50 ZŁ to bez problemu dało się wejść ,jestem ciekawa za co oni biorą pensje.TO JEST PRZESTROGA ABY OMIJAĆ TEN HOTEL ,WOLĘ HOTEL ETAP NIŻ TEN CYRK!!!!

KOD

POLECAMY