RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » Pierwszaki w Internecie i gazecie
  • Pierwszaki w Internecie i gazecie alicja (gość) 2011-12-21 13:08:07

nie przyjmuje moich głosów to jakieś oszustwo!
  • kate (gość) 2011-12-21 16:23:02

To zależy czy odświeżasz stronę podczas głosowania i czy nie głosujesz kilka razy na tą samą klasę. Zasada jest taka że jednego dnia można oddać jeden głos na jedną klasę.
  • alicja (gość) 2011-12-27 10:57:58

odświeżanie nie pomogło
  • do kiedy trwa to głosowanie? zniesmaczony (gość) 2012-01-02 12:39:16

Mam pytanie, do kiedy trwa to głosowanie, bo zaczyna to być już śmieszne. Pozdrowienia dla pomysłodawcy.
  • kate (gość) 2012-01-05 14:40:32

Bo właśnie wtedy kiedy odświeżasz to tak jakbyś glosowała drugi raz na tę sama klasę. A w jednym dniu możesz oddać jeden głos na jedną klasę, .Pozatym jeśli wchodzisz ze strony głównej to powinnaś bez problemu móc zagłosować, ale jeśli wchodzisz z paska adresu przeglądarki to np może zapisał Ci się tam adres requesta po głosowaniu, czyli wchodząc głosujesz i dlatego nie możesz drugi raz na tą klasę zagłosować.
    Może być tak że głosujesz w miejscu gdzie też ktoś głosuje, jeśli głosuje na klasę n z Chociwia, a Ty też chcesz zaghłosować na tą klasę to już nie zagłosujesz, bo ip zapisało sie i nie można drugi raz w tym dniu z jednego ip zagłosować. Czy to takie dziwne? trudne? po prostu głos jest powiązany z ip i po zagłosowaniu następuje blokada na poowiedzmy 24h, albo do godziny 23:59. Zależy od programisty.
  • alicja (gość) 2012-01-06 15:36:55

piękne dzięki dla "kate"za poradę techniczną, na szczęście komputer już się "przeprosił" i dodaje głosy
  • Dla czego ? Brat ucznia 1 klasy (gość) 2012-02-12 19:08:29

Jest sprawa bo wszyscy nie mają równych szans załóżmy szkoła w Bałuczu jak zaczeła głosowanie to druga szkoła miała już 1000głosów. I ma większe szanse na 1 miejsce
  • gość (gość) 2012-04-30 19:00:47

Czy to jest do 1 czerwca ???
  • Zniesmaczony (gość) 2012-05-12 21:40:22

A ja uważam, że to jest jeden wielki pic i fotomontaż to głosowanie. Próbuję głosować na Szkołę w Czestkowie i bez przerwy pojawia się informacja, że "wykorzystano dzienny limit z adresu IP", gdzie w ogóle nie wchodziłem wcześniej na stronę. Próbowałem to robić z paska i z przeglądarki i zawsze ten sam komunikat. Zastanawia mnie SP Bałucz. W ciągu trzech miesięcy taka ilość głosów, czy przypadkiem nie jest to hakowane. Moje wejścia na Czestków punktują Bałucz. Jeżeli tak jest, to kończmy te kpiny.
  • Haker (gość) 2012-05-13 18:45:16

Kolego zniesmaczony ale ty głupoty wypisujesz właśnie zagłosowałem na Czestków bez żadnych problemów ale na pewno coś zhakowałem Ha Ha . Dzieciaku poproś kogoś dorosłego żeby ci pomógł.

KOD

POLECAMY