RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Przeprwadzki 24h dave.lodz@gmail.com 608188046
  • Przeprwadzki 24h dave.lodz@gmail.com 608188046
  • Przeprwadzki 24h dave.lodz@gmail.com 608188046 NIEZADOWLONY (gość) 2011-11-27 21:45:55

SZCZERZE i Serdecznie NIE POLECAM Firmy przeprwadzkowej z łodzi mailu dave.lodz gmail.com i nr tel 608188046. Dwóch bardzo sympatycznych gości przyjeżdża, robi wycenę przeprowadzki a następnie prponuje najlepszą cenę za usługę jaką można zapłacić na rynku. Są bardzo punktualni i mili. Schody zaczynają się w połowie usługi. 1. "Proszą" o pomoc w noszeniu lekkich rzeczy. 2. Jeśli wszystk się nie zmieści za dpłatą chcą wozić drugim kursem, 3. Pod koniec zaczynają bredzić że to dużo dłużej trwa i trzeba 100 dołożyć,() bo za godzinę to minimum 70 się płaci.. w ogłodszeniach dają 40 I przestaje być miło. Naciągacze i cwaniaki...lub głupcy jeśli myślą że w domu szafi i komody to puste stoją... Daleko nie pociągną z takim podejściem...może dla tego nie mają nazwy...
  • Opina Niezadowoleni klienci (gość) 2012-01-08 12:08:08

Jeśli masz ochotę na dodatkowy dreszczyk emocji podczas przeprowadzki spowodowany czekaniem w nieskończoność na ekipę; uszkodzone meble, pogubione rzeczy osobiste i cenę zupełnie inną od wcześniej umówionej - skorzystaj z oferty tej firmy. Aha, jeszcze oczywiście połowę roboty wykonaliśmy za "fachowców".
  • Żebym ja to wcześniej widziała Monika (gość) 2012-01-09 17:45:30

A tacy sympatyczni i nie drodzy. Po prostu katastrofa. Najgorsza Firma z jaką miałam doczynienia. Jeszcze 100 zł im musiałam dołożyć

KOD

POLECAMY