RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Sport » Żużel » Żużlowcy Orła bez sponsora. Pożegnalny mecz Witolda Skrzydlewskiego
  • Żużlowcy Orła bez sponsora. Pożegnalny mecz Witolda Skrzydlewskiego bbb (gość) 2011-09-08 07:49:28

Czyli co? Joasia Skrzydlewska już nie będzie się na torze przed wyborami lansować więcej?
  • daliby spokój z tym żużlem arkadius (gość) 2011-09-08 08:37:14

cała kasa powinna iść na stadiony piłkarskie, hale do siatkówki i kosza bo tutaj mamy coś do gadania. A chłopaki z Orła niech się ganiają na rowerach:P
  • zuzel w lodzi sadman (gość) 2011-09-08 09:18:38

zuzel w naszym miescie to nie byla jakas fanaberia jak pisze ciec arkadius.jest mi przykro ze nikt z miasta nie zainteresowal sie tym sportem..lodz miala tradycje zuzlowe i teraz je kontynuowano.chodzilo tez o promocje miasta.czy to zle jesli w miescie jest wiele dyscyplin sportowych o duzym znaczeniu?a tak mamy jedna mniej.
  • Żużel w Łodzi to było coś na zasadzie ...odkupienia win,spłaty długów wobec łodzian... opinia (gość) 2011-09-08 09:47:16

• gadanie żużelek (gość) 2011-09-08 10:28:10

już siedem razy odchodził, i ósmy raz wróci...................
  • łodzianin (gość) 2011-09-08 10:50:30

ty kużwa oszołomie na stadiony kasa. dla kogo? dla kiboli ?a siatkówka to dno. tylko łódzki hokej bo tu są olbrzymie tradycje
  • tomaszkl (gość) 2011-09-08 11:46:02

Czytając te komentarze , aż rzygać się chce jak co poniektórzy tutaj są zadufani w sobie. Jeden z drugim, zanim coś napiszesz pomyśl, zniszczyć coś jest łatwo, ale odbudować..... 5 lat rodzina Skrzydlewskich dawała siano aby łodzianie mieli rozrywkę, oraz by mogli obejrzeć dyscyplinę sportową która odnosi same sukcesy.... Dzięki Bogu że takich oszolomów jest garstka, bo to nikt inny tylko wy zniechęcacie potencjalnych sponsorów w finansowanie i rozwój łódzkich klubów. Arkadius -a Tobie ktoś potem napisze jak chcesz iść pograć w piłkę najpierw skoś w parku trawę , potem postaw 2 śmietniki (będziesz miał bramkę) bo taki oszołom jak Ty napisze zamknąc stadiony , wybudować sklepy, po co nam boiska. Kumasz swoją inteligencje ?
    Gdzie są władze miasta, Ci sami którzy przed wyborami paradowali z szalikami na stadionie Orła ? Co teraz panie Joński, P. Piątkowski, mówiliście że żużel będzie i co zrobiliście w tej sprawie ???
  • parówy żużlowiec (gość) 2011-09-08 12:14:48

najbardziej nie pasuje czerwonym parówom ze wstydzewa łódzki żużel
  • kibic (gość) 2011-09-08 12:19:52

Coś się Tobie POmyliło?Co ma Sld do żużla?To chyba tańcząca z cała elitą PO przychodzili na stadion Orła.Gdzie oni są teraz?
  • Orzeł tomaszkl (gość) 2011-09-08 12:24:07

Spokojnie proszę Was nie kłóćcie się teraz w tym temacie. Zamiast tego prosimy o wsparcie , pomoc w walce o żużel w Łodzi. Dołączcie do nas - http://www.facebook.com/profile.php?id=100002878615570 , nie pozwólmy aby kolejny klub, kolejna dyscyplina zginęła ze sportowej mapy Łodzi !!!
    Jako kibic Orła proszę Was o to, żużel w Łodzi już jest w przedsionku ekstraligi, wyciągnięty z gruzowiska, nie pozwólmy aby zniknął. Ja jako kibic będę o to walczył, a do tych co krytykują Skrzydlewskiego mam pytanie :
    czy kiedykolwiek jeden z drugim zrobił tyle dla łódzkiego sportu co ten gość ?
    On pomagał ratować Widzew, pomagał ratować ŁKS czyż teraz na to zasługuje aby być opluwany ??
  • tomaszkl (gość) 2011-09-08 12:32:44

Ja nie patrzę na partię, patrzę na kibiców, jeśli kiedykolwiek byleś na stadionie Orła, to zapewne widziałeś P. Jońskiego wraz ze swoimi współpracownikami, jak lansowali się na żużlu. Chcę Ci powiedzieć , że to p. Joński gdy zadałem mu pytanie co będzie z żużlem gdy Skrzydlewski się wycofa, odpowiedział , że nie dojdzie do sytuacji, że speedway zniknie se sportowej mapy miasta. Te zapewnienia padły z Jego ust, a także z ust ekipy rządzącej obecnie w naszym mieście. Pora na spełnienie obietnic.....
    A teraz gdy zwróciłem się drogą mailową do asystenta P. Jońskiego , prosząc o spotkanie, zostałem zlekceważony, ponieważ nie dostałem jakiejkolwiek odpowiedzi. Czy tak powinna zachowywać się osoba, która chce reprezentować mieszkańców Łodzi w sejmie ?
  • fd (gość) 2011-09-08 17:32:11

a nie bardziej bezdomnym psiakom?
  • z (gość) 2011-09-08 17:36:35

mowisz o wstydzewie ?

ŁKS chodzi na zuzel
  • A co ma miasto do żużla??? ŁódźFan (gość) 2011-09-08 19:24:35

Miasto ma przed sobą ważniejsze problemy niż żużel. Planowana jest przebudowa Dworca Fabrycznego, budowa Łódzkiej Kolei Aglomeracyjnej oraz Specjalnej Strefy Sztuki. Budowa wizerunku Łodzi nie może polegać na pomocy dla ŁKSu, Widzewa czy Orła. Skoro brakuje pieniędzy na oświetlenie ulic czy rewitalizację Śródmieścia, to w jaki sposób ma miasto znaleźć pieniądze na sponsorowanie Orła Łódź.
    Obserwacje empiryczne pokazują, że kluby sportowe są w stanie promować tylko małe miasta na arenie krajowej. Łódź w przeciwieństwie do Zgorzelca, Wielunia czy Starogardu Gdańskiego jest wszystkim w kraju znana więc nie potrzebuje się promować przez kluby reprezentujące miasto tylko na arenie krajowej. Przykłady Katowic, Opola, Bydgoszczy czy Zielonej Góry pokazują, że imprezy rangi światowej (kulturalne i sportowe) lepiej promują miasto i prowadzą do jego rozwoju. Należy przecież zauważyć, że Katowice i Opole mają bardzo ubogą ofertę jeśli chodzi o kluby sportowe. Dlatego też Łódź powinna promować się poprzez ME czy MŚ w koszykówkę czy siatkówkę. Przyjeżdżają wtedy kibice z zagranicy i jest szansa na wypromowanie miasta nie tylko w kraju.
  • Orzeł tomaszkl (gość) 2011-09-08 19:47:31

Nikt nie mówi że miasto ma utrzymywać żużel ! Czy Euro basket wypromował jakokolwiek Łódź ? Ile na to poszło ? A powiedz czy polscy żużlowcy nie odnoszą sukcesów ?? Więc dlaczego ma liczyć się tylko siatka lub kosz ?
    Miasto może pomóc pozyskać sponsora rozumiesz ? A czy nie powinno się promować macierzystych klubów ? Lepiej zorganizować jedną imprezę, a przy okazji kosztem tej imprezy doprowadzić do upadku kilku klubów ? Nie rozumie Twojego toku myślenia, widzę że jest ubogie, ponieważ te 5 lat nie powinno teraz pozostać utracone. jest sukces, jest zapotrzebowanie w naszym mieście na żużel, ale żeby to wszystko nie poszło na marne potrzebna jest pomoc, dlaczego jednym się jej udziela a drugim nie ?
  • żużel endryk (gość) 2011-09-08 22:36:17

Panie WITKU , wielkie dzięki za te 5 lat radochy oglądania sportu w którym jesteśmy najlepsi na świecie . W Polskich klubach żużlowych startują światowi czempioni , i oni też są z tego dumni . Polskie piłkarstwo jest zaściankiem światowego futbolu ale kibole kopanej uważają że tylko ich dyscyplina ( choć w marnym wydaniu ) jest the best . Z fanatykami kopanej nie ma co dyskutować bo na mecz przychodzą dla zadymy a nie kulturalnego dopingu , więc nie dziwję się że każde pieniądze wydane nie na kopaną uważają za wyrzucone w błoto . JESZCZE RAZ DZIĘKI FIRMIE H. SKRZYDLEWSKA !

KOD

POLECAMY