RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Strony specjalne » Wybory 2011 » Marek Trzciński chce być nadal senatorem
  • dlaczego senator chce być nadal senatorem alibaba (gość) 2011-08-29 20:07:48

http://pionek.nowyekran.pl/post/16690,senator-po-przygotowuje-sobie-grunt
  • ALE CZY OBYWATELE CHCĄ GO W SENACIE ? OBSERWATOR (gość) 2011-08-29 21:51:07

CIEKAWE JAKĄ LURKĘ WYSTAWIĄ MIESZKAŃCY
    ZDUŃSKIEJ WOLI. ....
    BO W WIELUNIU BĘDZIE LIPKA
    I POZOSTAŁ POWIATY CHYBA TEŻ KRZYŻYKA NIE POSTAWIĄ..
    POLITYCZNY OSZUST
    CIEKAWE CZY ZAPŁACIŁ MANDACIKI...
    KASA TO NIE WSZYSTKO....
    PRZEZ CZTERY LATKA ŻYŁO SIĘ LEPIEJ...
  • kokieteria Nika (gość) 2011-08-29 23:37:42

Cóż za kokieteria panie Senatorze,"jeszcze do końca nie zdecydowałem". Czyżby coś nie wyszło, lista jednak nie jest pełna albo inna jakaś przyczyna? Heh paranoja!
  • Marek Trzciński chce być nadal senatorem łaskowianin (gość) 2011-08-31 08:15:54

No i może ograć konkurencję, ale to nie mój problem, bo nie mój okręg wyborczy.
  • Ludzie bez honoru,czci i zasad znów kombinują,a może się uda! Obywatel (gość) 2011-08-31 16:45:14

No i wyszło szydlo z worka,Niedzwiecki zrobił sobie wycieczkę na koszt podatników, aby Trzcińskiemu załatwic kandydowanie i miejsce w parlamencie.Nic dziwnego, dwie spalone,bez honoru i wstydu łajdackie postacie miasta i to do nich podobne.Myślą,że znów skok na kasy się uda jak w 2008 roku i nie poniosą odpowiedzialności jak senator Misiak,Stokłosa,Drzewiecki i inni uwikłani w afery/800 udokumentowanych afer/ a pochowani za immunitetem.
  • Szkodnik i pasożyt Mieszkaniec (gość) 2011-08-31 17:11:29

Ten na zdjęciu to najniższy wzrostem ale za to największy i najstarszy szkodnik miasta Zduńska Wola.

KOD

POLECAMY