RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Sport » Żużel » To już koniec łódzkiego żużla?
  • Zuzel w Łodzi jest niepotrzebny to nie to miasto na tą dyscypline. kibic (gość) 2011-08-18 05:50:02

Są dwa kluby piłkarskie i żadna dyscyplina piłki w tym mieście się nie przebije no może oprócz halowych drużyn.

Baj baj panie grabarzu....
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • nareszcie!:) czerwonoarmista (gość) 2011-08-18 08:45:59

ta wiadomość to miód na moje oczy i uszy! a jeśli ktoś uważa, że czarni powinni dalej jeździć w Łodzi, to niech przejmuje od niego klub:)
  • I dobrze arkadius_Widzewiak (gość) 2011-08-18 08:48:49

szkoda kasy na utrzymywanie podrzędnej drużyny, która robi siarę kiedy tylko trafi na zespół trochę lepszy niż KS ROW Rybnik:P A na mecze chodzą tylko dziwolągi prawicowe i dewoty. Pozamiatać ten żużel i zrobić dzieciakom piaskownice, będzie wtedy jakiś pożytek:-)
  • ldz (gość) 2011-08-18 10:18:40

idąc twoim idiotycznym tokiem myślenia należałoby by w Łodzi zlikwidować cały sport a zostawić tylko 2 drużyny piłkarskie. A ja lubię iść na żużel czy piłkę, czasem chodzę na siatkę czy na ragby zamiast siedzieć w domu.
  • 1908 (gość) 2011-08-18 10:34:11

Tia więcej ludzi , heh jak by na mecze piłki nożnej wpuszczali w białej bądź niebieskiej koszulce za darmo tak jak na Orła to by palca nie było gdzie wsadzić godzinę przed meczem.I wiem co mowie bo sam nie raz tak z kumplami wchodziłem na Orła jak nam się nudziło.Jak dla Ciebie kibice ŁKSu/Widzewa to banda oszołomów ,to powiem jedno , to nie ja się podniecam jak ktoś jeździ w kółko 4x w lewo .Zaś na mecze chodziłem z rodzicami a teraz sam chodzę ze swoimi pociechami i nie jestem pijanym oszołomem , a żula czy chama możesz spotkać wszędzie , i nie jest powiedziane że na stadionie piłkarskim dziecko nauczy się bluźnić szybciej niź w domu , bądź na podwórku.
  • Panie Witku Zjaros (gość) 2011-08-18 10:58:16

Poproś córeczkę o pomoc.Moze ci pani europoseł skołuje sponsorów na twoje hobby.
    Ps:Krzesełka zajumane z aleja Unii Lubelskiej a ten pitoli ze pieniądze wydał,hehehe
  • Wicher (gość) 2011-08-18 12:16:38

Proszę jak łatwo zaglądasz w cudze portfele ;-))) Proponuje zlikwidować zakłady pogrzebowe ;-))) Może sam poprowadzisz łódzki żużel??? Już jeden powiedział, że Polska to dziki kraj. Pomylił się. To ludzie są tacy. W większości prostacy, nieudacznicy i zawistne buraki.
  • oburzony (gość) 2011-08-18 12:19:26

człowieku co ty mówisz?! dmuchane bandy ratują zawodnikom zdrowie i życie!!! i są wymagane od II do e-ligi!!! tylko laik może pisać takie idiotyzmy!!!
  • Nie cieszcie się przeciwnicy żużla Psycholog (gość) 2011-08-18 12:38:12

Skrzydlewski od kilku lat odchodzi co roku. Odchodzi a potem znów wraca. To jest moja wolna myśl, ale być może Skrzydlewski bardzo lubi, gdy kibice proszą Go, aby został. Zapewne potrzeby tego człowieka nie ograniczają się do pieniędzy. Oprócz pieniędzy, które Skrzydlewski niewątpliwie posiada, ten człowiek potrzebuje dodatkowego dowartościowania się będąc traktowanym jako ktoś w rodzaju Zbawiciel, Wielkiego Darczyńcy itp. Tak zapewne też oczekuje, że kibice będą Go błagać na kolanach itp.
  • Tusk zmniejszył zasiłki pogrzebowe. żyjący (gość) 2011-08-18 12:40:13

Pierwsze efekty Witek zubożał.
  • komentarz wuwuwu (gość) 2011-08-18 15:16:34

Łowca skór nie ma kasy ???
  • odezwa zdechlak (gość) 2011-08-18 15:39:30

Łodzianie nie marudźcie tylko umierajcie szybko i w większej ilości,sponsor złapie drugi oddech i żużel zostanie.
  • skrzydlewski dziadu sp...j dziadu (gość) 2011-08-18 15:58:18

sprzedawaj trumny z logo zuzla jak chciales sprzedawac z logo widzewa i lks
  • Śmiech! EX (gość) 2011-08-18 18:15:37

Czyżby oszust czół się oszukany?
  • ga (gość) 2011-08-18 18:47:32

Idź po pawulonik skrzydlaty do pogotowia to sobie dorobisz gałganie!
  • unijna Cholota Only Orzel (gość) 2011-08-19 09:03:31

Czytam te komentarze bezmozgow ktorzy ani razu nie byli na zuzlu i od razu widze ze to zazdrosna cholota z al. Uni.
  • Zjaros (gość) 2011-08-19 18:31:26

Ty to chyba niedorobiony jesteś!Wielu ŁKSiaków chodzi na żużel i to w barwach.Wiedział byś to gdybyś sam chodził na żużel czerwona parówo
  • Boli PIWKO (gość) 2011-08-20 12:16:16

Oj,bolą te komentarze kibiców piłki,bolą.Gdy były dyskusje o budżecie i dotacjach na sport w UM,kibice Orła wspierali kibiców piłki.Wdzięczności i wsparcia, w tak trudnym dla kibiców żużla momencie,jednak ze strony kibiców kopanej jest niewiele.Szkoda.
  • Poparcie. ksantypa_222 (gość) 2011-08-20 16:03:09

Niniejszym popieram zgłoszony wcześniej wniosek dotyczący wspomożenia Orła Łódź przez Europosłankę Joannę Skrzydlewską / z własnej kieszeni lub przez sponsorów/ - to jedyna szansa na uratowanie żużla w Łodzi! Czy Pan Witold Skrzydlewski wystartuje w wyborach do Sejmu lub Senatu??? A może tu jest dodatkowa szansa na utrzymanie żużla w Łodzi?
  • TENGO (gość) 2011-08-21 00:05:56

Słuchaj uważnie śmieciu jak w Łodzi był jeden klub piłkarski 1-szo ligowy to był też żużlowy 2-go ligowy a o klubie piłkarskim " widzew" to było słychać ale w 4-ej lidze , z resztą początki klubu z widzewa to też po większej części piłkarze ŁKS-u i dopiero potem dużo później KS.WIDZEW przebił się do już ekstraligi i równocześnie z ŁKS-em jest reprezentantem ŁODZI . Jak chcesz kmiotku zabierać głos to najpierw trochę poznaj historię sportu łódzkiego a potem małolacie zabieraj głos . Do tego nie wiem czy wiesz że można dość łatwo znaleźć takiego śmiecia w sieci i jeszcze łatwiej nakopać do dupy za drwinę i ubliżanie , p. Skrzydlewski nie srał z tobą do jednej piaskownicy więc nie masz prawa pozwalać sobie na osobiste wycieczki pod jego adresem ponieważ miedzy Nim a tobą różnica jest o całą klasę a skoro was dzieli jedna klasa bo ty jesteś ku....s a On ma ku....sa . To tak gwoli przestrodze .
  • Zal pupę ściska jak czytam komentarze..... pipi (gość) 2011-08-22 15:54:19

Fajnie ze ktoś coś daje na sport .
  • Świerzy oddech łodzianin (gość) 2011-08-26 15:35:01

Panie Witoldzie żuć pan ten niedochodowy interes jak żużel CZEKA NA PANA ŁÓDZKI HOKEJ.Mniej kasy do włożenia a większa satysfakcja.

KOD

POLECAMY