RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Strony specjalne » Kocham Nasze Miasto » Denerwują mnie decyzje drogowców i urzędników, pomocy!!
  • Denerwują mnie decyzje drogowców i urzędników, pomocy!!
  • Denerwują mnie decyzje drogowców i urzędników, pomocy!! ukkesz@... 2011-01-22 16:55:20

Nie wiem czy to dobre miejsce, ale chcę by było to jak najbardziej nagłośnione. Myślę, że problem dotyczy każdego polskiego

miasta i każdej dzielnicy. Więc pomóżcie proszę. Pod poniższym linkiem opublikowałem post i fajnie by było gdyby jak

najwięcej osób kliknęło na "wkurza mnie to" i tez zabrało głos w sprawie idiotycznych działań naszych władz i drogowców

jeżeli chodzi o ścieżki rowerowe. Jeżeli macie jakieś swoje przykłady, tez zabierzcie głos bo portal obiecuje przesyłanie

najpopularniejszych spraw do mediów i nagłaśnianie ich.

Więc jeżeli możecie to pomóżcie :) A może i wam ulży :)
    Kliknijcie i poprzyjcie mój post. A jak was cokolwiek wkurza też zabierzcie głos.

http://www.wkurzamnie.to/temat/150-brak-sciezek-rowerowych-we-wroclawiu.html

pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc,
    Karol Karczyński
  • Stadion Miejski Bogumił (gość) 2011-05-14 00:58:38

Wiadomość o lokalizacjistadionu miejskiego na terenach Startu to jakieś nieporozumienie.Optymalnym terenem jest stadion ŁKS który jest własnością Miasta. Cały ten teren to idealne miejsce dla Łodzian ,bliskość ZOO,Fali,Lunaparku Parku Botanicznego ,Hali Atlas,dworca kolejowego, krańcówek MPK oraz dojazdów tylko się prosi o modernizację czy remont stadionu ŁKS.Takie CENTRUM REKREACJI to dla miasta ewenement na skalę kraju jak i Europy.MOŻE KTOŚ BY PRZEMYŚLAŁ TAKĄ WERSJĘ.

KOD

POLECAMY