RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Lordi's club
  • Lordi's club tomek bulc (gość) 2010-12-30 03:03:57

w końcu w łodzi klub z super muzyką i fajnym klimatem. studencka impreza po mikołajkach megawypas!
  • foofoo wymiata mario (gość) 2011-01-05 01:23:01

foofoo wymiata. ostatni afterek kapitalny. ten klubik ma dusze.
  • Do: Mario paula (gość) 2011-01-06 21:24:28

też byłam 5.01 w foo foo i zainspirował mnie jeden klubowy kawałek, taki ze skrzypcami, czy innym instrumentem smyczkowym, moze wiesz co to za utwór?
  • Ka$ka (gość) 2011-01-10 22:35:30

ten utwór to: Jose Delgado & Robert Mendoza - Virginn

Lordis'owy hicior !!! :D
  • Ka$ka (gość) 2011-01-10 22:36:44

ten utwór to: Jose Delgado & Robert Mendoza - Virginn

Lordis'owy hicior !!! :D
  • selekcja TomaszG (gość) 2011-02-05 04:52:54

jeśli dalej będzie prowadzona selekcja według kapryśnego pana w cylinderku to klub długo nie będzie istniał... tam po mimo odpowiedniego stroju nie można wejść,bo "selekcjoner" wpuszcza tylko nieletnie dziewczyny w króciutkich spódniczkach,które dają mu na wejściu buziaka!! ... żenada.... gratulacje kolejny niewypał w Łodzi!!
  • troche salbo marek (gość) 2011-02-05 10:32:31

niestety ale musze zgodzic sie z kolega zosttaniego wpisu , nieweim o co chodzi panu ktory wpuszcza ludzi , ale jego doczepienie do mojego obuwia poprostu mnie rozbawilo , ze niby jasne buty , na nogach mialem buty z jasnej wloskiej skory a gosciu mowi ze w jasnych butach nie wpuszczaja , poczym wchodza inne osoby w czarnych adidasach , jelsi sie jesy niby selekcjonerem to trzeba miec troche pojecia o modzie i najnowszych trendach , tam juz mnie nie ujrza i bede odradzal wszystkim znajomym zeby tam nie przychodzili ,a tak z ciekawosci udalem sie do 3 innych lokali gdzie rowniez jest bogu sie pozal selekcja i jakos do kazdego by mnie wpuscili a wiec mzoe zmiana selekcjonera ??? i jeszczejedno na prosbe rozmowy z menagerem albo kims kto tamzarzadza pan zamyka mi drzwi pzred nosem , tak sie nie zachowuja profesjonalnie zarzadzane firmy i lokale
  • rowniez sie nie zgadzam piotrek (gość) 2011-02-05 16:06:54

zenada na wejsciu , tak jak pisali poprzednicy mlode cizie wchodza cmokajaca sie z selek i ochrona , koledzy ochroniarzy rowniez bezproblemowo a normalnych ludzi niechca wpuscicm bo cos tam
  • Maciek Kubicki (gość) 2011-02-07 01:36:17

Napisać takiego posta jest oczywiście bardzo łatwo, zastanowić sie troche co jest nie tak, czemu nie zostałam/zostałem wpuszczony do klubu jest juz troche trudniej. Ludzie , uświadomcie sobie że w selekcji nie chodzi głównie o włoskie skórzane buty czy inne adidasy. W selekcji chodzi o dobór towarzystwa , osobowości , ogólne wrażenie.
    Moim zdaniem jeżeli dla kogoś to że miał "włoskie skórzane buty"jest argumentem za tym aby automatycznie został wpuszczony do klubu, to dobrze się stało że nie został wpuszczony, gdyż jest osobą , która nie ma pojęcia o co w tym wszystkim chodzi. Gdyby to mnie nie wpuścili , to napisałbym maila, lub zadzwonił do managera klubu spotkał się i pewny swojej racji wyjaśniałbym sprawę. Piszę tego posta bo trzy powyższe są moim zdaniem rodzajem netzemsty frustrata (pewnie to samo ip i 3 różne nicki) ,który pocałował klamkę wypasionej imprezy. mnie i chyba ze 30 osób , które znam, wpuszczają jakoś bez problemu. Dla Panów w "butach z włoskiej skóry" polecam inne kluby, po co się pchać do Lordi's na siłę...Są przecież inne miejsca , jak widzę minimum trzy, gdzie wpuszczają wszystkich jak leci, nawalonych, z łysymi koleżkami, golasów itd.
    Dla mnie klub lepiej niż ok, muza, klimat,itd . więc spokojnie... dadzą sobie radę
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • w mieście zawrzało BeCool (gość) 2011-02-07 18:39:35

...Jak widać znaleźli się tacy , których ostro zaczyna boleć sukces tego miejsca. Tomek, Marek i Piotrek odprawieni z kwitkiem z przed wejścia , a w środku "cizie :) i gruba impreza" oj musiało zaboleć. kolega post wyżej dobrze napisał -nie pchajcie się do Lordi's na siłę. znajdźcie dla siebie inne miejsce. Jakie solary? jakie koksy? dajcie spokój. Rośnie w Łodzi imprezownia nr1 bez zbędnej lanserki, to już trzeba ziać nienawiścią.
    Dla mnie jest wypas. muza, klimacik, znajomi którzy tam bywają.
    RÓBCIE SWOJE LORDI'S. Powodzenia!
  • selekcja TomaszG (gość) 2011-02-10 18:08:13

Na pewno jesteśmy jedna i tą sama osobą ...
    a Ty pewnie jesteś tym "selekcjonerem" w meloniku ,który całuje nieletnie dziewczyny na wejściu...
    pozdrawiam ;)
  • Lordi's JaPeter (gość) 2011-02-23 04:27:55

dla mnie kolo w meloniku sie może całować nawet z kolesiami na wejściu.
    W żaden sposób nie zmienia to faktu że impreza w środku jest grubego kalibru.
    Narzekacze ,lanserzy i frustraci trzymajcie się z dala od tego klubu!
  • debilna ochrona iwan (gość) 2011-03-14 18:47:40

ja uwazam ze lokal jest bardzo fajny z superowa muzyka,ale ochrona jest masakryczna.bylem tam jeden i ostani raz bo nie mam zamiaru patrzyc na tych idiotycznych facetow ktorzy uwazaja sie za niewiem co
  • wejscie mag80 (gość) 2011-06-07 08:38:05

kolesie przed wejsciem to banda debili mialem rezerwacje stolika i i tak nie zostalem wpuszczony bo grubej parowie nie podobal sie jeden gosc co byl ze mna
  • wejscie bywalec (gość) 2011-06-18 01:43:11

może należało przyjść bez owego "GOSCIA" i nie narzekać że nie wpuścili, widocznie mieli powód, nazywanie selekcionera "parówą" chyba świadczy o tym że jednak mieli rację :) KLUB SUPER !!!
  • pytanie Piot (gość) 2011-06-29 15:57:05

Czy ktos z was zna Sieradz
  • Lordis były klubowicz (gość) 2011-07-31 03:40:10

Powiem Jedno.... Selekcja nieporozumienie... Jeszcze Troche i bedzie tabliczka ,,Tylko dla znajomych klubu Lordis co rusz widziałem łysych kolesi w dzinsach dla których wystarczyła ,,Piątka" z ochroniarzami na wejscie" Jak zawsze broniłem tego klubu bo bywałem czestym gosciem tak teraz całkowiecie zmienił mi sie poglad na ta miejscówke;/ Z checia bymporozmwiałz selekcjonerem tego klubu na temat jego odzywek typu ,,Nie dzisiaj" albo ,,bo Nie" ale najlepsze bylo dzisiaj do znajomych którzy przyjechali do lodzi specjalnie na ta Impreze a pan selekcjoner powiedział ,,Żegam" wstyd ;/ Podsumowujac .. Tracicie klubowiczów;]
  • Lordis obuwie ziolek (gość) 2011-08-03 20:39:33

Witam mam sie zamiar wybrac tam w ten weekend czy moze mnie ktos oswiecic jakie obuwie musze zabrac zeby tam wejsc tylko nie piszcie nie sportowe bo to zbytnio mi nie pomoze :)
  • do Ziółka z postu powyżej obserwator (gość) 2011-08-06 02:00:44

z moich obserwacji wynika że jak nie jesteś łysym głąbem w pasiastym sweterku to wejdziesz nawet w kaloszach albo w szpilkach siostry. Btw. zachwyca mnie przekonanie niektórych ludzi że wstęp do klubu zapewniają takie czy inne buty. powodzenia.
  • Selekcja to zenada Kaśka (gość) 2011-09-18 23:20:39

Tez musze skomentowac zachowanie pana "selekcjonera" w Lordis. Jak chcialam tam wejsc ze znajomymi to pan powiedzial ze panie moga wejsc ale panowie nie. Na pytanie "dlaczego?" odpowiedzial "Bo nie"... Jesli juz stosuje taka sekekcje to uwazam ze powinien umiec to uargumentowac a my mamy prawo sie spytac o co mu chodzi i uzyskac sensowana odpowiedz!!
  • Plusy ostrej selekcji MARIKA_85 (gość) 2011-10-02 04:23:42

Patent na Lordisowa selekcję. Selekcjonerów jest dwóch, ten młodszy w kapeluszu jest mniej czepialski :). Po dzisiejszej wizycie w kilku klubach stwierdzam ,że ostra selekcja wychodzi im jednak na dobre. Lordis to jeden z dwóch łodzkich klubów gdzie nie widac łysych napompowanych karków którzy samą swoją obecnością potrafią skutecznie zepsuć klimat imprezy. drugim jest gossip, ale tam z kolei straszne liceum i lokal generalnie jakoś biednie zrobiony. Lordis nb1, dje the best.
  • masakra łysy (gość) 2011-11-09 04:20:12

co za nora , jakieś obleśne brudne obrzygane ściany , wiszące szmaty , śmierdzące kible i ten beznadziejny D.J.wydzierający nadaje się do manieczek ... Totalna beznadzieja , średnia wieku 17 lat co za miejsce ... Stokroć wolę Ambasadę :)
  • .... kati (gość) 2011-11-09 22:05:52

Brawo Panie AMBASADORZE!,
    w tej "norze" i w tym "brudzie" bawi się co sobota 1500 osób, o czym AMBASADA MOŻE TYLKO POMARZYĆ!!!!!!!!
  • Ambasramba hehe (gość) 2011-11-10 14:21:51

Widac że chyba się na poważnie rozsypuje ambasadka. Ogarnijcie sie, miłośnicy ambasramby bo pisaniem bzdur o innych klubach lokalu sobie nie napełnicie. Podoba sie ambasada? -siedż w ambasadzie łysy buraku, daruj sobie żenujące komentarze, pisaniem takich bzdur wbijacie sobie tylko gwoździa do trumny. Ludzie nie są idiotami i doskonale wiedzą gdzie jest gruba impreza a gdzie wiejska potupaja.
  • NoName (gość) 2011-11-19 18:05:35

".Są przecież inne miejsca , jak widzę minimum trzy, gdzie wpuszczają wszystkich jak leci, nawalonych, z łysymi koleżkami, golasów itd."

Cała wypowiedź ok... Ale to sprawia, że w ogóle nie widzę sensu iść do lordis gdyż potwierdziłeś tylko wypowiedź "Panów" wypowiadających się wcześniej.

Bez pozdrowień.
  • Opinia Lejdis (gość) 2011-12-01 01:23:52

W piątek byłam w Lordis i zostałam potraktowana gorzej , niż źle ! Jacyś kolesie bez przerwy zaczepiali mnie i obmacywali ... Jak zwróciłam się do ochrony o pomoc , to odpowiedzieli śmiechem i żebym poszła do toalety na loda . Jedna wielka porażka . W sobotę byłam na otwarciu zajebistego klubu Pomarańcza na Piłsudskiego ,tam ochrona jest na poziomie , lokal 100 razy ładniejszy od Lordis i muzyka 100 razy lepsza ...
  • Opinia \"LEJDIS\" Bywalec Lordi\'s (gość) 2011-12-01 21:09:04

Pisanie tego typu bzdurnych postów jest delikatnie mówiąc żenujące. Jeżeli klub Pomarańcz jest rzeczywiście taki super doskonale da sobie radę bez Pani pomocy , bez rozpowszechniania nieprawdziwych wpisów mających na celu szkalowanie innych klubów. Nie tędy droga. Ludzie nie są idiotami
  • Lordis były gość (gość) 2011-12-03 13:10:01

... Speluna jakich mało ... Selekcjoner , właściciel przy wejściu mega frajer wpuszcza kogo chce , tylko znajomych dopakowanych kolesi lub szesnastoletnie małolatki w spódnicach ! ... ta beznadziejna muzyka - jakieś starocie , a reklamujecie się , że taka super muzyka Rokokosroroko z tą muzyką to możecie konkurować z Pewexem haha . Po za tym jest bardzo drogo ! Umywają się co do Pomarańczy i D.J. Raff z Ambasady :)
  • LOrdi's -nie dajcie się burakom Bywalec Lordi\'s (gość) 2011-12-03 19:09:06

Pisanie tego typu bzdurnych postów jest delikatnie mówiąc żenujące. Jeżeli klub Pomarańcz jest rzeczywiście taki super doskonale da sobie radę bez Pani pomocy , bez rozpowszechniania nieprawdziwych wpisów mających na celu szkalowanie innych klubów. Nie tędy droga. Ludzie nie są idiotami

KOD

POLECAMY