RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Le Fabricant
  • Le Fabricant Mona (gość) 2010-11-20 23:07:29

beznadzieja,na jedzenie długo sie czeka,włascicielka niemiła baba
  • Rewelacyjne miejsce! Lena&Max (gość) 2010-11-29 14:48:13

Byliśmy wczoraj z grupą znajomych w tej restauracji-jedzenie pyszne (można się napić piwka i czegoś mocniejszego też), obsługa przesympatyczna, bardzo klimatyczny wystrój. Polecam wszystkim na długie zimowe wieczory. Lena
  • Le Fabricant Jacenty:) (gość) 2010-11-29 14:51:49

Zgadzam się z poprzednią opinią-super miejscówka. Jacenty
  • Super!!! Edytaaa (gość) 2011-03-17 14:21:07

Super miejsce, pyszne jedzonko w pysznej cenie, bardzo uprzejma i pomocna obsługa i bardzo przystępne ceny. Polecam wszystkim!
  • Le fabricant Yuyka (gość) 2011-10-28 11:32:48

Odradzam to miejsce, robiłam tam większą imprezkę i jestem bardzo niezadowolona, goscie wyszli głodni i udali się do Mc Donalda, niby było jedzenie na stołach, ale takie żeby dobrze wyglądało ale było niesmaczne i w zasadzie przy bliższej obserwacji nie chciało się go jeść. Cennnik bardzo wysoki w porównaniu z innymi podobnymi lokalami, tylko w innych za niższą cenę można by było przynajmniej wyjść zadowolonym. Odradzam goraco i uważajcie jak ustalacie ceny, bo one jak sie okazuje na samej imprezie uległy zmianie
  • Le Fabricant Malarka/Figlarka (gość) 2011-11-09 16:44:23

A ja mam zupełnie inne doświadczenia z tą restauracją! Robiłam tam również całkiem niedawno-wrzesień sporą imprezę i wszyscy goście wyszli zachwyceni. Nie dość, że się super bawiliśmy-to jeszcze zapakowano nam mnóstwo pysznego jedzonka na wynos-nie da się przejeść tego co podają za wcale nieduże pieniądze-sprawdzałam u konkurencji i byli bardzo konkurencyjni. Chociaż minęło już trochę czasu moi znajomi nadal mile wspominają tą imprezkę.
  • Le Fabricant Malarka/Figlarka (gość) 2011-11-09 16:49:38

Może koleżanka Yuyka pomyliła restauracje-Fabrykanci mają ich 4?

KOD

POLECAMY