RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Sabotage Tattoo - Arkadiusz Sagan
  • Number 1 Vica (gość) 2010-05-31 11:53:38

NAJLEPSZY Tatuażysta!!! Wiem co mówię, bo robiłam już wszędzie tatuaż i Arek Sagan jest NAJLEPSZY!!! Dziękuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ...mój Boże... szkoda gadać (gość) 2010-06-07 22:58:31

Toż to kpina :D
    Powodzenia życzę :P:D
  • porażka... :((((((( (gość) 2010-07-08 09:49:57

Nawet 20 lat doświadczenia nie pomoże... Koleś porażka... Arek Sagan - omijajcie dalekim łukiem....
  • SUPER Sonia (gość) 2010-07-20 22:52:08

Jestem szczęsliwą posiadaczką tatuażu wykonanego przez Arka. polecam wszystkim - wymiata po całości
  • 100%polecam klark (gość) 2010-07-20 23:01:40

juz 2 raz odwiedziłem to studio i jestem w pełni zadowolony .koleś wie co robi.szacun!!!!!!
  • Super!!! Agata (gość) 2010-07-24 10:02:31

Najlepszy tatuażysta jakiego znam! a znam kilku więc wiem co mówię! pełny profesjonalizm! super podejście do każdego klienta, perfekcyjne wykonanie, pełna sterylność i rewelacyjny klimat jaki panuje w studio! naprawdę gorąco polecam!
  • Rewlka!!!!!!!!! Sylwia (gość) 2010-08-10 11:24:06

Studio czyste i zadbane,tatuażysta dokładny i perfekcyjnie dopracowuje każdy szczegół.Sama jestem posiadaczką jego pracy.Gorąco polecam!!!!!!!!!!!!!
  • Tatuaz Bywalec (gość) 2010-08-12 22:51:16

Polecam w 100% Arka, osoba nieprzeciętna i w 100% kompetentna do wykonywania tego zawodu, w to co robi wkłada całe serce i zawsze wykonuje swoje prace na najwyższym poziomie. Sam posiadam dzieło z pod jego reki na swoim ciele i nigdy nie będę żałował swojego wyboru. Kazdy kto mnie zapyta jakie studio wybrać zawsze polecę studio Arka ! ! !

Ta osoba która napisała negatywną opinię widać że nigdy nie rozmawiał w 4 oczy z Arkiem, bo widać że jest to komentarz który ma za zadanie oczernić Arka, Jeśli tak bardzo odradzasz ludziom to podaj jakiś konkretny powód dla którego tak mają robić ??

Ja w 100% polecam każdemu studio przy ulicy Piotrkowskiej 28 i ręczę własną głową za to że nie będziecie zawiedzeni.

ZAPRASZAM ! !
  • no proszę, popatrz xxx (gość) 2010-08-15 12:45:16

No to już nie masz głowy a ludzie i tak będą nosić zje*ane tatuaże do końca życia. To co przemawia na NIE to poziom prac a nie urocza rozmowa w 4 oczy...
  • Polecam :) gagatek2002 (gość) 2010-08-23 13:24:06

Po raz pierwszy w życiu robiłam sobie tatuaż i jestem bardzo zadowolona, że wybrałam właśnie salon Arka.
    Mój smok wyszedł rewelacyjnie, jestem bardzo zadowolona także za rok wracam po następny tatuaż.
    Studio jest super czyste, podejście do klienta też super także szczerze polecam .
  • hah ... (gość) 2010-09-20 00:32:46

Artysta Tatuażysta hah... jedna wielka tragedia! gorąco nie polecam;)
  • Polecam Betti (gość) 2010-09-23 18:47:53

Robiłam sobie poprawkę tatoo i wyszła zajebiście:)Polecam to studio bo jest czyste,zadbane i bardzo miła atmosfera:)Jak tatoo to tylko na Piotrkowskiej 28:)Zaufajcie mi,wiem co mówie:)
  • polecam:) Madzia (gość) 2010-10-07 10:48:11

Robiłam sobie pierwszy tatuaż, przyszłam do Arka bo ktoś mi go polecił, jestem bardzo zadowolona:):):) to miejsce jest jak najbardziej godne polecenia, miło, przyjemnie, czyściutko, jest fajny klimat, a Arek to konkretny gość, zna się na rzeczy:) jeśli chcecie być zadowoleni to wybierzcie ten salon:) pozdrawiam gorąco
  • POLECAM W 100% Przemek (gość) 2010-10-30 18:45:38

Zrobiłem sobie pierwszy tatuaż w życiu właśnie u Arka i tak mi się spodobał że właśnie robię drugi jeszcze większy niż pierwszy. Pełen profesjonalizm pod każdym względem. Idealne sterylne warunki, miła atmosfera. Arek stwarza super klimat normalnie jakbym był w domu , wszystko na luzie i w miłej atmosferze. Polecam w 100%, naprawdę warto pójść do tak profesjonalnego Studia Tatuażu z tak profesjonalnym Tatuażystą.
  • Pomyłka Przemek (gość) 2010-10-30 18:52:05

Jak dla mnie to jest ktoś z konkurecji Arka, pokaż choć jeden tatuaż na żywo, który jest do bani to będzie można pogadać, a taka gołosłowność w wypowiedziach jest śmieszna. W tym komentarzu poprostu widać pełną nie nawiść i zazdrość. Powiem krótko - Jak się nauczysz robić takie dzieła jak Arek to pogadamy , ale wątpie czy to kiedyś nastąpi.
  • Konkurencja Przemek (gość) 2010-10-30 18:53:53

Jak widać konkurencji nie brakuje, naucz się lepiej to pogadamy.
  • Konkurencja Przemek (gość) 2010-10-30 18:55:31

Czemu ktoś bez doświadczenia i bez pokazania czegoś lepszego chociażby swoich komentarzy i prac wypowiada się na forum. Jak widać następna konkurencja
  • Niedorozwuj Przemek (gość) 2010-10-30 18:59:08

Zje*any to Ty maż mózg. Pokaż coś lepszego, jakieś swoje prace, komentarze lub inny dowód na to że jesteś lepszy.... Nie masz ...? to świadczy tylko o jednym ... niedorozwinięciu intelektualnym.
  • Nieporozumienie.... Moody (gość) 2010-12-19 12:02:02

Nieporozumienie....
  • ... (gość) 2010-12-27 03:24:34

maż - maSZ ;) z tym niedorozwinięciem xxx polemizujmy;] xxx dobrze prawi. rozmowa urocza taaa, aż się rzygać chce.. a tatuaże i tak trafią na cover ;] chyba że ktoś zadowoli się jakimś bazgrołem na ciele.
  • ... (gość) 2010-12-27 03:27:23

nienawiść pisze się łącznie;) z żadnej konkurencji. był plan zrobienie tam tatuażu na szczęście w odpowiedniej chwili doszło do zmiany salonu. poza tym wielki artysta tatuażysta twierdził, że tak jak chcę się nie da;D dało się? dało! jest pięknie? lepiej być nie mogło. sam potwierdził swoje umiejętności ;]
  • Gość (gość) 2010-12-30 11:32:04

Nie polecam nikomu ...masakra ...nie dosc ze koles nie potrafi tatuowac , robi tatuaze jak amator widoczne kontury zero profesjonalnego cienia ...niektore kontury krzywe , to jeszcze jest chamski i nie potrafi sie przyznac do swoich błędów ... mam tatuaz robiony u niego i niestety ide na poprawke bo az wstyd powiedziec ze to tatuaz z salonu :((((
  • gość (gość) 2010-12-30 11:37:48

No niestety bardzo żaluję , ze trafiłem do Arka...mam tatuaz na łydce i caly do poprawki ...wszyscy ktorzy ogladali to dzieło jednoglośnie stwierdzili że to amatorszczyzna ...ale co najgorsze koles tak cieniował , ze zrobil mi krzywde ...mialem dziure wielkosci groszówki ,ktora leczyłem dwa miesiace antybiotykiem...:((( i oczywiscie co pan Arek olewka zero odpowiedzialnosci za swoja prace:(((odradzam , uważajcie na ten salon:(((
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • gość (gość) 2011-01-06 22:55:31

Polecam każdemu, to już 3 tatuaż na moim ciele. Profesjonalne podejście do klienta, najwyższej jakości sprzęt i barwniki. Arek Feniks wyszedł przecudowny znajomi nie mogą oderwać wzroku, zawitam juz niebawem po kolejny. raz jeszcze dziekuje i pozdrawiam
  • :) Zachwycona (gość) 2011-01-13 16:41:06

Poszłam do Arka z polecenia znajomych.... Mieli całkowitą rację, chłopak jest Wyśmienity w tym co robi, zrobił mi świetny cover i wszyscy teraz mi zazdroszczą.... jestem bardzo zadowolona ze swojego tattoo i w 100 % polecam to studio
  • ?? ;) (gość) 2011-03-15 12:26:27

Jeżeli ktoś ma wątpliwości dotyczące komentarzy proszę porównać np gwiazdki na stronie Arka i tej http://www.dereniowa.pl/#/tatuaz,galeria/42 na pierwszy rzut oka widać które wykonane są solidniej ;) Pozdrawiam
  • POLECAM!!!!! Majka (gość) 2011-06-20 16:45:41

Gorąco polecam.Arek dzięki sliczne!!!!

KOD

POLECAMY