RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » Ekipa prezydenta boi się referendum
  • teraz się boją? Łodzianka (gość) 2009-11-21 15:34:37

czyli, ze sądzili że są bezkarni, naiwni...
  • Święta racja Łodzianinie z... wyprowadzka (gość) 2009-11-21 19:52:20

Bałut Zachodnich. Cała Łódź ma już dość komedii w wykonaniu tego towarzystwa \"wzajemnej niekompetencji cwaniactwa i nieudolności\". Więc wynocha zarówno niejaki J.K, jak i pozostałe odpady. To znaczy: krzywonogi tancerzyk od siedmiu boleści, grabarz i te pozostałe odnogi. Większych strat niż wy zostawicie po sobie, nikt nie zrobi. Więc opuście wreszcie nasze miasto i nie wpadajcie tu nawet w swoich snach. Dla was to miasto jest Zamknięte i to na zawsze!
  • Do \"POlaka\" Demokracja i wolna wola (gość) 2009-11-21 20:01:57

Pewnie. Podopiecznym i protegowanym Kropy i reszty tej \"mafii\" jest znacznie lepiej gdy miasto jest w stanie kompletnej ruiny. Oni mają \"pracę, kasę i inne apanaże\". Dla nich wystarczy, oni się przecież Wyżywią. A, że żyją z podatków łódzkich emerytów i nielicznych zatrudnionych w \"obozach pracy\" zwanych przez tych \"uprzywilejowanych\" \"inwestorami zagranicznymi\", to nie ważne. Przynajmniej dla nich. O ich byt dba przecież ich \"gwiazdeczka\" czyli \"Juruś-utracjusz\". On im krzywdy nie da zrobić. I oni o tym wiedzą i dlatego tak go bronią ze wszystkich swoich sił. Tylko, że ten jazgot nic ani jemu, ani pozostałym wiernym poddanym Nie pomoże. Łodzianie już wyrazili swoje zdanie i mają do tego niezbywalne Prawo. I co nam zrobicie? Takie jest prawo Demokracji!!!!
  • Do \"biologa\" humanista (gość) 2009-11-21 20:12:12

Masz tę \"enetelegencję\" wrodzoną, czy nabytą? A jeśli tę \"nabytą\" to od kogo i jaką droga ją nabyłeś? Ta \"enetelegencja\" na kilometr \"cuchnie\" mi wiadomą personą. No, ale tak to jest gdy w mieście \"słychać i czuć\" takiego jednego \"w nakryciu łysego łba\". Leniem śmierdzi, aż dusi!! A, że do kompletu jego \"mózg\" nigdy nie był i już nie będzie używany, to też mocno waniajet! I stąd ten fetor w okolicy Pasażu Schilera i placu Dąbrowskiego!!! Oj czas już porządnie przewietrzyć to nasze miasto, czas!!!
  • SLD WYRZUCA MILION ZŁOTYCH NA REFERENDUM WYBORCA (gość) 2009-11-21 20:17:44

A JA WYRZUCAM SLD
  • Bo SLD dla siebie też jakąś kasę wykołuje która im się przyda na wybory mnm (gość) 2009-11-21 21:13:22

Co tam dla nich milion w tą milion w tamtą pół miliona dla nich.
  • Dlaczego teraz widzicie koszty? obserwator (gość) 2009-11-21 21:31:08

Ciekawy jestem jakie oszczędności zostałyby w kasie miejskiej gdyby wycieczki Naszego Pana Prezydenta podzielić przez dwa. Nasz Ojciec Święty przez 27 lat nie podróżował tyle co Pan Prezydent.
    Dołożenie do tej batali 2,5 mln PLN jakoś przeżyjemy. Od tej kwoty można odjąć jeszcze równowartość tych wycieczek Pana Prezydenta i jego "zarękawków" , które - chwalić Boga, nie będą już zrealizowane.
    Mimo wszystko współczuję tej "samotnej osobie", która po referendum straci jeszcze więcej przyjaciół. Dla nikogo nie jest to przyjemne. Pójdę na referendum, ale bez satysfakcji. Wstydzę się za Pana Prezydenta a nadchodzących zmian bardzo obawiam.
  • ty jestes za to chamem. 2009-11-21 21:33:55

• STRACH WAS OBLECIAŁ !!!! Łodzianin (gość) 2009-11-21 21:34:18

Blady strach padł na was. Demokracja jest silniejsza od waszych moherowo - pogrzebowych koalicji. Wasze dni są policzone.
  • panie tomaszewski 2009-11-21 21:52:11

wypowiadajac sie w ten sposob staje sie pan wrogiem demokracji. kazdy prawdziwy obywatel zameldowany w miescie lodzi, powinien stawic sie w referendum wypelniajac obywatelski obowiazek. a w czym referendum gorsze od wyborow w 2010?
    no mianowicie tym, ze chcielibyscie posiedziec na intratnych stanowiskach i marnowac kase jeszcze przez pare miesiecy extra.
    to jest bezczelnosc i pogarda dla wszystkich lodzian, ktorzy dosc maja markowania dzialan i uzurpacje wladzy przez dwor kropy, do ktorego pan nalezy.
    koncz wasc, wstydu sobie oszczedz.
    p.s. do waszej wiadomosci, wbijcie sobie to w wasze pobozne glowy: ludzi nie interesuje kto zbieral podpisy. ludzie maja juz was dosc naprawde i juz w styczniu wylecicie z hukiem i wilczym biletem.
  • Tomaszewski to żaden pan, do oszusta nie można używać takiego zwrotu ulubieniec (gość) 2009-11-21 23:23:53

bądźmy bardziej precyzyjni : OSKARŻONY, PODSĄDNY - to odpowiednie określenia
  • Włodek pocisz się już??? niki (gość) 2009-11-21 23:28:57

Kropa strach cie obleciał? Pierwszy raz od 7 lat? ty i twoja nędzna ekipa wylądujecie na śmietniku historii. Myślisz, że ci pomniki będą stawiać jak św. Faustynie? Za 2 lata nikt nie będzie pamiętał kto to kropiwnicki.. w Łodzi też nie..
  • Wlodi olo (gość) 2009-11-21 23:31:10

Wlodek, lepiej zacznij sie pakowac i nie zapomnij o swoim najlepszym menedzerze Galazce :):):)
  • Byłem wyborcą PO andzel (gość) 2009-11-21 23:33:17

Ale do pewnego czasu..
    Panie i Panowie z PO straciliście mój głos.
    Baaaaardzo nie lubię hipokryzji i zakłamania...
  • Wyborca PO łodzianin (gość) 2009-11-22 08:51:30

Panie Andrzeju ekipa Prezydenta to popierani przez PIS anie PO
  • Włodzio !!! Czy twój doradca społeczny Kuś Wojciech pytek (gość) 2009-11-22 08:53:14

już beczy u POwców o robotę dla ciebie?
  • COŚ SIĘ KROPIWNICKIEMU POPIER..ŁO POD TĄ JEGO CZAPECZKĄ Janko (gość) 2009-11-22 09:53:17

CHYBA PO TO WALCZYŁ Z KOMUNĄ I WPROWADZAŁ DEMOKRACJĘ - ABY MOŻNA BYŁO KOGOŚ ODWOŁAĆ JEŚLI NIE PODOBA SIĘ SPOŁECZEŃSTWU. A ON BY CHCIAŁ WPROWADZIĆ MONARCHIĘ - OSADZIĆ SIEBIE NA TRONIE, ZNAJOMKÓW W KOŁO. Kropa już cię nie ma ... bez czapki
  • do lodzianina wyborcy PO alik (gość) 2009-11-22 10:07:34

zastanow sie co piszesz, zobacz gdzie pracuje cala rodzina Kacprzaka, Pan Medrzak wczesniej Domaszewicz i wielu innych w radach nadzorczych. PO dogada sie z kazdym, zeby tylko zylo sie lepiej.........
  • Referendum Władyś (gość) 2009-11-22 11:44:42

Kosztowna głupota to sprawowanie władzy przez Pana Tomaszewskiego w częstych i kosztownych wyjazdach Pana Kropiwnickiego.
  • referendum endryk (gość) 2009-11-22 20:34:41

Pan Witek ma rację , referendum jest gigantycznie opóźnione , przeprowadzenie go obecnie niepotrzebnie wyprowadzi fundusze , a można je przeznaczyć na potrzebniejsze cele ! JA Z PRZYKROŚCIĄ , ALE Z REFERENDUM REZYGNUJĘ ! A Kropa i tak w 2010r. polegnie !
  • Referendum andrzej43 (gość) 2009-11-22 20:43:21

Już załatwiam Kropiwnickiemu/oczywiście po
    znajomości/ posade pomocnika kościelnego.
    Tam może dorobić do renty.
  • Lekcja demokracji. Protest obywatelski. Prawa konstytucyjne. Ld (gość) 2009-11-22 21:16:56

Prezydent Kropiwnicki nazwal zwolennikow referendum pogrobowcami poprzedniego systemu.Jakos nie czuje sie sierota po socjalizmie. Mam prawo do wolnosci mysli, przekonan i wyznania oraz szacunku jak kazdy pelnoprawny obywatel tego kraju i tego miasta . Obelgi nie daruje i wyraze swoje zdanie w referendum.
  • Skrzydlewski senna (gość) 2009-11-23 04:20:04

Przymknij się człowieku.
  • koszty referendum nie zmienią się gość (gość) 2009-11-23 07:48:47

tylko dlatego że ileś osób nie weźmie w nim udziału. komisje i tak będą musiały odsiedzieć swoje, nawet przy pustych listach, nie mają płacone od "łebka". a ci, którzy uważają, że referendum jest niepotrzebne, bo Kropek jest dobry, powinni dać temu wyraz biorąc udział w referendum i głosując przeciwko jego odwołaniu. wg mnie zostanie na stołku tylko dlatego, że ludziom nie chciało się ruszyć tyłków do urn to żaden sukces.
  • A JA NIE IDĘ - "SKRZYDLAK" MA RACJĘ! seba (gość) 2009-11-25 02:26:36

A ja na Referendum nie idę!!! i nie będę robić kampanii wyborczej tym ch... z lewicy!!!! Pójdę natomiast na wybory jesienią i na pewno NIE ZAGŁOSUJĘ NA ŻADNEGO d...KA KTÓRY JEST OBECNIE W RADZIE MIASTA, BO PRZECIEŻ ONI BYLI W RADZIE POPRZEDNIEJ KADENCJI i jeszcze poprzedniej (sprawdźcie sami) I W WIĘKSZOŚCI SĄ W TEJ, A TERAZ SIĘ OBUDZILI, ŻE KROPEK IM SIĘ NIE PODOBA?? NA 10 M-CY PRZED WYBORAMI ZAUWAŻYLI, ŻE ŹLE RZĄDZI MIASTEM?? A CO ROBILI PRZEZ 7 LAT??? ZA CO BRALI NASZĄ KASĘ??? ŁODZIANIE, NIE DAJCIE SIĘ MANIPULOWAĆ. OLEJCIE ICH REFERENDUM, NIE FINANSUJCIE SWOIMI PODATKAMI ICH KAMPANII WYBORCZYCH I IDŹCIE NA WYBORY JESIENNE ŻEBY WYRĄBAĆ Z LIST WYBORCZYCH TYCH WSZYSTKICH "ŁÓDZKICH PATRIOTÓW" Z RADY MIASTA, KTÓRYM PRZEZ 7 LAT ( i więcej) KROPA NIE PRZESZKADZAŁ, A TERAZ CHCĄ WYDAĆ MILIONY ZŁOTYCH ŻEBY NA 10 MIESIĘCY GO ZMIENIĆ!!! TOŻ TO PARANOJA I DZIAŁANIE NA SZKODĘ MIASTA !!!!!!
  • "telefonować do nich i chodzić od drzwi do drzwi" henio (gość) 2009-11-25 22:56:06

Ooo dobrze że uprzedzają, nie będę odbierać telefonów, ani otwierać drzwi nieznanym osobom.
    Ale zagłosuję na nie w referendum.
  • to referendum - to nadużycie jazŁodzi45 (gość) 2009-12-16 00:05:43

Awanturujecie się że Kropa promuje Żydów, wydaje pieniądze na podróże dla zaspokajania własnej przyjemności, żywi za publiczne pieniądze swoich stronników i ich otoczenie? Wszystkie kolejne ekipy i ugrupowania tak robią - niestety w polityce stronników się kupuje, chyba że wszyscy już z domu bogaci ;). A jak sie ich nie ma to sie nie rządzi. A Kropa oprócz tego że ciągle strzela samobóje w mediach i jak coś otwiera lub celebruje to mi nieraz wstyd, to miasto razem z tą nieciekawą ekipą z dołka przepastnego jak czarna dziura wyciągnął. I od paru lat jak wracam do Łodzi to mi nie szkoda że się tu urodziłem, mieszkam i pracuję.Tylko k... te drogi. Gołą d... po nich by urzędników od dróg po nich ciągać - może by coś zrozumieli. Można łątwo wyobrazić sobie lepszego prezydenta i ładniejszą Łódź ale niech ktoś pokaże realnego i lepszego kandydata. Na razie nie ma takiego. Wszyscy w Warszawie albo na emigracji. Zanim zburzysz stary dom najpierw wybuduj nowy, jak masz za co. A czerwonych burzymurów już w Łodzi nie trzeba.TEMU REFERENDUM MÓWIĘ - NIE !!! I NIE ZA MOJE PIENIĄDZE !
  • NIE DLA REFERENDUM salpaw (gość) 2010-01-07 20:21:49

W sondażach lewica ledwo "zipie" dlatego ich spece od PR-u wymyślili z inicjatywy byłych agentów (np. TW"FILIP"widoczny na bilbordach, inny zwykle widoczny na drugim planie w wypowiedziach telewizyjnych) wcześniejsze rozpoczęcie kampanii wyborczej za pieniądze łodzian. Gęby kandydatów do koryta widać już na bilbordach i w mediach. Przykre że do tej hucpy przekonali niektórych działaczy PO, którym marzy się "skok na kasę" i kariera "krezusów" na pasku SLD.
    JA NA PEWNO SKORZYSTAM Z PRZYWILEJU DEMOKRACJI I NIE BĘDĘ GŁOSOWAĆ W REFERENDUM!!!

KOD

POLECAMY