RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » DRIVER - autoszkoła, nauka jazdy łódź Łódź Lutomierska 115B
  • NAJLEPSZA AUTO-SZKOŁA KURSANTKA (gość) 2010-07-02 20:00:40

Uważam że DRIVER jest najlepszą auto-szkołą ...własnie wczoraj zdałam egzamin za PIERWSZYM RAZEM na ul. Maratońskiej ...i naprawde będe mile wspominała tą auto szkołe i każdemu ją polecała .... kurs teoretyczy przebiegał naprawde w bardzo miłej atmoswerze i instruktorzy którzy go prowadzili umieli wszystko przekazać w sposób łatwy i przyjemny... z jazdą było tak samo.... instruktorzy byli bardzo sympatyczni i cierpliwi ... pierwszy raz miałam do czynienia z samochodem na kursie . Przed pierwszą jazdą strasznie się stresowałam ale Pani Paulina którą serdecznie pozdrawiam:) we wszystko mnie wprowadziła i sprawiła że cały stres minął po 5 minutach ...potem jezdziłam z Panem Dawidem którego róznież pozdrawiam i który był równie sympatyczny z dużym poczuciem humoru i anielską cierpliwoscią...świetnie mnie przygotował do egzaminu i dzięki temu zdałam za pierwszym podejściem ...duzo osób zresztą zdaje za pierwszym razem w tej auto-szkole właśnie dzięki temu że instrukorzy umieją nauczać i jezdzimy trasami na których sa zdawane egzaminy...jeżeli szukacie odpowiedniej auto-szkoły to naprawde polecam właśnie tę... napewno nie pożałujecie ....
  • DRIVER Kamil (gość) 2010-08-05 17:14:26

Witam.Również jak koleżanka wyżej uważam że jest świetna autoszkola. Również zdałem za pierwszym razem tyle że na ul.Smutnej.Wielu znajomych polecalo mi inne autoszkoły np. agre lub Delte które cieszą się podobno dobrą opinią i dużą zdawalnością jednak nikt nie zdał za pierwszym razem , mi natomiast się udało . Trafiłem na tą szkolę przez czysty przypadek czytając ulotkę na ulicy i byłem bardzo zadowolony . Również uważam że instruktorzy w tej autoszkole są świetnie przeszkoleni i kurs staje się przyjemnością . Odpowiednie podejście do kursantów sprawia że czujemy się bezpieczni na drogach . jezeli myślicie o prawku to napewno warto dać sobie szanse w tej autoszkole. Życzę powodzenia
  • łodz Gucio (gość) 2010-09-27 19:37:29

hejka. auto szkoła super godna polecenia:) zdałempierwszym podejściem nie spodziewając się tego ale udało sie, widze ze nie tylko ja w tej auto szkole mam takie szczęscie hehe
  • ALE JAZDA ola (gość) 2010-12-07 11:05:05

Ja polecę szkolę ale jazda z rowerowej 3 naprawdę warto najważniejsze to bez stresu i wynik pozytywny za drugim razem
  • kursantka (gość) 2010-12-28 23:57:25

Ludzie co wy mówicie.
    To najgorsza szkoła jaka może tylko istnieć!
    Instruktorzy do bani i jazda też.
    Zdaliście chyba przez czysty przypadek, bądź koperte.
    Ja tam chodziłam i mogę powiedzieć, że to było najgorsze co zrobiłam.
    Jazda po trasach egzaminacyjnych?
    hahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    jedyne co widziałam to Śródmieście i bramę na ulicy Smugowej. Po tej "genialnej" szkole poszłam do innej- KOSTULSKI- gdzie naprawdę gruntownie przygotowują do egzaminu. I zdałam. U Kostulskiego są instruktorzy, którzy potrafią wytłumaczyć, nauczyć począwszy od manewrów na placu zakończywszy na jeździe po mieście. Może i Driver jest jedną z tańszych szkół (pod warunkiem, że nie wliczycie w to dodatkowo wykupionych jazd, które zaczynają się 10 minut później niż powinny i kończą 20 minut przed czasem), ale za to NAJGORSZĄ!!!!!!!!.
    Nikomu nie polecam zapisywać się tam na naukę jazdy- szkoda kasy, nerw i czasu.
    TAM JEST KUPA CWANIAKÓW I NIC WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!!
    Wiem to z autopsji nie tylko mojej, ale również moich koleżanek i znajomych.
    JESZCZE RAZ Z CZYSTYM SUMIENIEM BEZ PLUCIA SOBIE W BRODĘ ZA WYDANĄ KASĘ POLECAM SZKOŁĘ NAUKI JAZDY U PANA KOSTULSKIEGO, KTÓRA MIEŚCI SIĘ NA ULICY ŁANOWEJ 85 W DH JAGNA.
    POWODZENIA.
  • do kursantki J.K. (gość) 2011-01-03 19:49:38

oj kursantko.Ciekawy jestem do jakiego ty drivera chodziłaś?, może podasz ulice??, bo driverow jest kilka.Ja chodziłem do drivera na zgierskiej i nie mam nic do zarzucenia tej ekipie.jeździłem z przemiła instruktorką Panią Agnieszką na zmianę z nowo przyjętym Łukaszem.Oboje w pełni przygotowali mnie do egzaminu, który zdałem pomyślnie za drugim razem.Nie skracali jazd, i 90%moich jazd jeździłem po trasach egzaminacyjnych na maratońskiej.Pozdrawiam moich instruktorów i życzę powodzenia w dalszym kształceniu nowych kierowców!!!
  • Super szkoła E.M (gość) 2011-01-18 10:57:15

Widze że jedna osoba na milion jest z tej szkoły niezadowolona. Ja bardzo ja Polecam i bez żadnych zastrzeżeń. Zdałam za pierwszym razem. Intstruktorzy potrafią wszystko wytłumaczyć i super przygotowuja do egzaminu praktycznego. Nie stresuja podczas jazdy, każdy bład wyjaśnią. Serdecznie polecam.
  • jasne kursantka (gość) 2011-01-25 22:07:16

Auto szkoła na ulicy Lutomierskiej!
    I to wy jesteście jacyś inni ta szkoła jest do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Instruktorzy do bani, szkoła do bani ! Jesteście beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ok (gość) 2011-01-27 13:06:49

ja też jeżdziłam na lutomierskiej, jeszcze pracowała instruktorka Agnieszka którą bardzo miło wspominam zdałam bez problemu.
  • driver gość (gość) 2011-01-28 13:28:36

A ja mam opinie kursantki gdzieś i idę do Drivera!!! WIĘKSZOŚĆ moich znajomych robiła tam prawko i wszyscy zdali do trzech podejść!! Kilkoro za pierwszym razem więc ja mam nadzieje powtórzyć ich wyczyn!!
  • Taaa! kursantka (gość) 2011-01-29 21:56:41

Ty driver jak powtórzysz ten wyczyn to słoń zaśpiewa lambadę. Zapisz się do szkoły Kostulskiego tam przynajmniej są wykłady z policjantem i sanitariuszem + ćwiczenia na manekinach a nie wyświetlanie marnych filmów na dvd w Driverze. Poza tym nie wydasz tyle na dodatkowe jazdy! Kostulski ma bardzo dobre podejście a jego instruktorzy na 1000% maja ukończoną pedagogikę, w przeciwieństwie do Drivera tam chyba szkoly mają pokończone w snach! A w Driverze psychologie mają ukończoną pod względem naciągania kursantów na dodatkowe jazdy- z tym się zgodzę! Najgorsza szkoła tak samo jak instruktorzy. Mogliby startować w konkursie na najgorszą auto szkołę w Polsce zajęliby 1 miejsce.
    Cóż jeśli to nie zmieni twojego zamiaru to po 1. Współczuje ci. Po 2 prędzej czy później i tak zmienisz szkołę- chyba, że chcesz do końca swojego życia zdawać prawo jazdy!
    Moim zdaniem ci co uczęszczają do Drivera są albo głupi albo skąpi! Po tym co ja tam przeszłam współczuje wszystkim idiotom który tam się udają.
  • driver E.M (gość) 2011-02-09 13:41:28

droga kursantko, nie wiem czemu tak piszesz może twoje umiejetności są gorsze niż sadzisz i dlatego nie potrafiłaś nauczyć sie jeździć w tej szkole. A może tam wogóle nie byłaś!
  • Auto - Szkoła Driver kursantka (gość) 2011-02-17 19:14:45

ja osobiście polecam Drivera ze Zgierza, chociaż ten sam Driver mieści się również w Łodzi na ul. Zgierskiej i Kopcińskiego. naprawdę polecam zapiszcie się do tej auto szkoły a prawko macie jak w banku
  • na 100% kursantka (gość) 2011-03-14 19:02:31

Szkoła Driver naciąga ludzi tylko na wydatki a szkoła juz dawno powinna być zamknieta. Szkoda kasy, czasu i nerwów. Szkoła do dupy tak samo jak i instruktorzy.
  • NAJLEPSZA SZKOŁA !!! Filozofek (gość) 2011-03-22 21:03:00

Witam... ja korzystałem z usług dwóch bardzo dobrych szkół. Z dwóch bowiem takim sposobem mogłem ustawić sobie lekcje w taki sposób aby były codziennie (miałem akurat na to możliwości)
    I powiem tak to naprawdę dobre szkoły... niesamowici, bardzo mili, cierpliwi i przede wszystkim UCZĄCY (a nie tylko siedzący na fotelu ludzie którzy mówią skręć w lewo, zawróć, zatrzymaj się). Wszystko tłumaczą w najdrobniejszych szczegółach, mają dobre metody, podają dobre techniki... np. parkowanie nie na żadne klamki, paski, zagłówki... czy kąty 45 stopni... nauczyłem się parkować o wiele wiele łatwiej dzięki tym szkołom. POLECAM!!!! Szkoła DELTA (na Maratońskiej) i EXPERT (na Wyszyńskiego). Polecam! jeśli jeszcze nie wybraliście szkoły albo chcecie zmienić, NAWET SIĘ NIE ZASTANAWIAJCIE... polecam obie... może ciut bardziej DELTĘ (jest jedną z najlepszych w rankingach zdawalności)
  • NAJLEPSZA SZKOŁĄ !!! CZ. 2 Filozofek (gość) 2011-03-22 21:05:20

AAAAAAAAAAaaaaa.... zapomniałem dodać!!! Zdałem za pierwszym razem! także naprawdę polecam jak wybierać to raz a dobrze! EXPERT ALBO DELTA... nie naciągają a naprawdę uczą! kiedy ktoś umie to mówią, że jesteś gotowy/gotowa! i nie potrzebujesz już lekcji!! POZDRAWIAM!!!
  • kostulski do kitu paweł (gość) 2011-04-15 18:15:40

Ogólnie jestem rozczarowany autoszkołami kurs podstawowy ukończyłem w auto szkole kostulski to był błąd stracone pieniadze ,czs i nie potrzebny stres jazdy dzoszkalające wykupiłem w autoszkole expert koszmar nigdy wiecej miłe dno....nie polecam
  • mamusia kika (gość) 2011-04-30 14:28:47

witam chodze na kurs na zachodnia do Driver szkoły mam super instruktora wiedza i technika super jazda z nim to przyjenmnosc nazywa sie Paweł Lachowicz
  • Auto - Szkoła Driver-Zgierska kursant Ł (gość) 2011-05-03 20:00:50

Hejka,
    Chciałbym podziękować mojej instruktorce Pani Paulinie za wytrwałość w nauczaniu mnie jazdy samochodem.Początki były trudne, myślałem że nie wystarczy mi 30 godzin,ale udało się.dzięki za egzamin wewnętrzny który bardzo dużo dał i pokazał że ten państwowy nie będzie taki łatwy jakby się wydawało.Zdałem za drugim razem (1 raz wymuszenie pierwszeństwa) a w tym tygodniu idę odebrać plastik.Wielkie dzięki jeszcze raz:)
  • Driver zachodnia gucio (gość) 2011-05-04 22:45:57

O widze komentarz do mojego instruktora, pozdrowienia dla pana Pawła...spoko gosc od niedawna jest instruktorem a wrażenie jakby całe zycie uczył...
  • Driver Karla (gość) 2011-05-05 16:55:54

Czytam i musze juz napisać ,ze nie aktualne ,wlasnie dzis dowiedziałam sie ze nie bede miała juz lekcji z Pawłem Odszedł z tego co wiem, dlaczego tak zrobił to stawia na profesionalizm a tu nie mogł s ie rozwijać...
  • Driver Kopcińskiego-masakra! Kursant (gość) 2011-05-28 09:40:38

Nigdy w życiu nie widziałem tak beznadziejnej auto szkoły. Ludzie, wystrzegajcie się jej, bo będziecie żałować! Zupełny brak organizacji i szacunku dla kursanta, najważniejsze dla nich to zapłacenie raty, a potem mają każdego gdzieś. Notorycznie odwołują jazdy. Poza tym to zwykli naciągacze. To, że ktoś wyjeździł 30 godzin nie znaczy, że dostanie zaświadczenie. Jak nie dokupi się dodatkowych godzin to nie będzie papierka. Szkoda słów...
  • driver kopcińskiego driverka (gość) 2011-06-14 19:31:01

A ja chodziłam do drivera na Kopcińskiego, egzamin zdałam bez problemów, bo za 1 razem! To prawda, miałam kilka jazd odwołanych ale do mnie też dzwonili jak zwalniały się terminy i cały kurs skończyłam bardzo szybko, bo chyba 1,4 miesiąca! Mojej znajomej która robiła kurs w extreeme ciągnął się jak flaki z olejem! W driverze szybko i bez stresu, super instruktorzy! Pozdrawiam Pawła i Dawida!
  • Driver na Kopcińskiego M. M (gość) 2011-06-15 18:11:16

Ja również miałam odwoływane jazdy ale tylko dwa razy, ale za to jak byłam przed egzaminem który zdałam za 2 razem nie było problemu z zapisaniem się na jazdy. Ogólnie kurs skończyłam błyskawicznie;) Polecam tą szkołę bo warto. a instruktorzy są rewelacyjni!!!!!!!!!!!!!!!
  • PRAWDA Olek (gość) 2011-07-14 14:42:02

Czytam i jestem w szoku!co do drivera to auta w koszmarnym stanie śmirdzi ,brud,syf a instruktorzy kiepscy konczyłem tam kurs.Auto szkoła kostulski to nieporozumienie wykupiłem tam 5 godzin po niezdanym egzaminie szef andrzej kostulski z którym miałem przyjemność jeżdzić powinien leczyć się.... zaawansowana nerwica kawał drania.obecnie szukam auto szkoły która coś zaoferuje za pieniadze które wydam coś porócz reklamy.pozdrawiam
  • driver zgierska zyczliwy kursant (gość) 2011-08-25 14:41:10

hej,chciałem wszystkich przestrzec przed ta auto szkolą.na obrazku i na stronie wygląda wszystko ładnie pięknie ale w rzeczywistości wielka porażka.instruktor może i sympatyczny ale mało konkretny, powiedziałbym wyluzowany co moim skromnym zdaniem nie wpływa najlepiej na naukę autem, załatwia sprawy szefowej.sala na teorie wynajęta w w szkole, bez żadnych tablic,czy znaków.ale najbardziej to mnie zirytował fakt auta które już ma chyba z kilka dobrych lat, co trochę się psuje i na pewno jest bez klimatyzacji.z tego co się dowiedziałem od instruktora to w żadnym z aut tej auto szkoły nie ma klimatyzacji- a tak się reklamują. a w środku auto syf. dobrze że zostało mi parę godzin do wyjeżdzenia parę godzin.zabieram papiery idę na dodatkowe godziny gdzie indziej.także owi kursanci zastanówcie się czy oby na pewno chcecie uczyć się w takich warunkach i nie szkoda wam kasy.
  • driver lutomierska kursant (gość) 2011-08-25 15:40:29

Czy jest tu ktos z drivera z lutomierskiej? Nie przyjechal instruktor, nikt nie odbiera telefonow. Moze wie ktos co sie dzieje?
  • driver lutomierska kaja (gość) 2011-08-25 15:57:42

z tego co wiem siedziba tej auto szkoly jest zamnieta na 3 miesiace bo cos sie wydzarzylo z wlascicielem tej auto szkoly ale konktretow nie znam.raczej nie czekaj na nikoga tylko zadzwon do jakiegos instruktora jak masz telefon
  • driver ktos (gość) 2011-08-25 20:36:19

z tego co wiem do miesiaca... a co sie stalo to kazdy powinien byc poinformowany...
  • Drver Zachodnia Driver Zachodnia (gość) 2011-08-30 20:22:14

Gdyby mógł ktoś przybliżyc sytuacje. Co planują dalej zrobic z Nami ?? Czy wie ktoś coś bliżej ?? Ale aż zaniemówiłem gdy zobaczyłem komunikat, taki młody facet :((((Tragedia.

KOD

POLECAMY