RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » Spór o miejsce na sylwestra
  • sądzę że z tych wszystkich GWIAZD zagrają: Ewa Farna, K.A.S.A, Pectus Janko (gość) 2009-11-19 06:53:36

• Lol smckyf (gość) 2009-11-19 07:20:20

jak czytam taką żenadę, to żal mi ludzi, którzy to organizują, kompletnie się nie znają - zaproście Sandrę, która ciągle śpiewa z playbacku...albo Ace of base, które zagra stare hity...feel,kayah, kto na to przyjdzie? co to ma być? dożynki czy sylwester? z tej listy to jedynie bajm i farna na tą chwilę się nadają, przydałby się ostr :) ale on z kolei jest niewygodny dla opinii publicznej, gwiazdy zagranicze? Armin van Buuren :-), ATB:P Lily Allen, The Killers, dajcie spokój, szkoda kasy na te przestarzałe i komercyjne gwiazdy..kto je pamięta? zróbmy raz coś porządnego, zaprośmy 3-4 gwiazdy z różnych stylów muzycznych, by każdemu dogodzić, zróbmy w Łodzi show...dajcie się przy czymś pobawić, niech inne miasta nam zazdroszczą
  • Olewam to, gdzie UMŁ cos \"współorganizuje\" observer (gość) 2009-11-19 08:17:06

jakiekolwiek \"życzenia\" od duetu oszołomów i chachmętów : Kropy i Tomaszewskiego brzmią jak fałszywa pieśń miłości
  • A może Pasaż Schillera? wmss (gość) 2009-11-19 08:22:31

Mało kto będzie chciał oglądać ten chłam, więc spokojnie zmieszczą się w Pasażu Schillera :) Drugi argument za - blisko jest posterunek Straży Miejskiej, wiec jakby co przybiegną (w czapkach rzecz jasna), aby własnymi ciałami osłonić (p)rezydenta.
  • ARTUR WÓJCIK ?? ja (gość) 2009-11-19 08:25:46

Widzę, że "dziennikarzynie" dał się we znaki brak wiedzy na temat imienia osoby z czołówki polskiej sceny kabaretowej
  • Takie gwiazdy to niech... P. in B. (gość) 2009-11-19 09:02:27

Niech wystąpią w "waginie" bo wszystkie inne place miejskie kropek już polikwidował.
  • Znowu ma wyjść impreza Manufaktury? Kaczus (Tomek) (gość) 2009-11-19 09:22:18

Niech się zdecydują, albo impreza miejska, albo manufaktury...
  • Zabawa pod oknami mieszkań! Pytia (gość) 2009-11-19 10:52:20

Plac Wolności i pasaż Rubinsteina to bliskość zabudowy mieszkaniowej. Czy ktoś pytał mieszkańców o zdanie? Kto chce mieć pod oknami i na podwórkach bandę wrzeszczących i sikających pijaczków?
  • Sylwester łodzianka (gość) 2009-11-19 10:52:55

Byłam w tamtym roku na sylwestra na Manufakturze straszna lipa , zamiast spedzic go wspaniale byłam strasznie zawiedziona taka organizaja . Jak co roku sylwester była na rog piłsuckiego i piotrkowskiej wspaniale sie bawiłam. Myślałam ze w tym roku powroci sylwester na tym odcinku ale skoro organizacja bedzie jak w tamtym roku na Manufakturze to duzo łodzian bedzie zawiedzonych niech władze pomyśla ze do jest jedyny dzien w roku dla nas wiec niech to bedzie w starym miejscu rog piotrkowskiej i piłsuckiego
  • Kropa nie chce Manufaktury-bo nie ma tam przydupasa lam (gość) 2009-11-19 12:13:30

To nie jego "dzieło"i tam go "olewają" więc nie chce być znów wyśmiany!
  • rok temu była manufaktura baranie yue (gość) 2009-11-19 12:30:58

ale zawsze można jeszcze raz, ty razem w telewizje na cały świat
  • Zdecydowanie Rynek Manufaktury lm (gość) 2009-11-19 13:07:48

W końcu mamy miejsce nadające się do organizacji dużych imprez masowych, więc dla czego z niego nie korzystać? Na placu Wolności jest za mało miejsca, a miasto jest wystarczająco rozorane, żeby jeszcze zamykać część alei Piłsudskiego (tak, droga łodzianko. Piłsudski, nie "piłsucki") na co najmniej dwa dni. Poza tym w Manu pod ręką są puby, restauracje no i normalne toalety :P
  • Wojcik.... ill11 (gość) 2009-11-19 14:17:22

MARCIN WOJCIK!!!!!!!!!!!Panie dziennikarzu rzetelny.W kabarecie Ani Mru Mru jest 2 panow Wojcik-Michal i Marcin.Ani widu Artura.....
  • Plac Dąbrowskiego . (gość) 2009-11-19 16:38:34

Ja proponuję plac Dąbrowskiego, oświetlenie i oprawa muzyczna zapewniona przez fontannę a przy okazji jak promocja tego dzieła na cały kraj.....;)
  • Manufaktura? - na male imprezy tylko... Kaczus (Tomek) (gość) 2009-11-19 17:19:42

Ze względu na zabudowę nie nadaje się na duże imprezy. Bylem tam na pierwszej Orkiestrze, która się odbyła i powiedzialem sobie - nigdy więcej tam nie pójdę na tak dużą imprezę. To miejsce nadaje sie na mniejsze imprezy, przy większych brak jest dobrych korytarzy komunikacyjnych.
  • Ani Manu, ani Plac Wolności Dante (gość) 2009-11-19 17:43:37

Oba miejsce są złym wyborem na organizację miejskiego sylwestra. Ja byłem na sylwestrze rok temu w Manu i wcześniej też na sylwestrach obok Centralu, i nigdzie nie było zbyt dużo miejsca. Z dwojga złego wole impreze w mieście, niż w Manufakturze, gdzie postawią scenę przed koszmarną galerią handlową.

Ja jestem za lokalizacją na Kościuszki, konkretnie przy skrzyżowaniu Radwańska/Kościuszki. Rok temu odbyła się tam impreza dużej skali, chyba Hity Na Czasie i miejsca było dużo, a sama frekwencja pozytywnie zaskoczyła większość ludzi.
  • Po co to w kryzysie? boat (gość) 2009-11-19 19:40:03

Może by tak raz zacisnąć pasa i zacząć uzdrawiać finanse miasta? Mogę sylwestra spędzić w domu a pieniądze miejskie niech pójdą na bardziej pilne potrzeby, tych nie brakuje.
  • Sylwester emeryt (gość) 2009-11-19 20:35:15

Następne pieniądze wyrzucone w błoto przez Kropiwnickiego dla ratowania pisowskiej TVP.
  • Miasto niech remontuje drogi... podatnik (gość) 2009-11-19 21:19:04

A Sylwestra niech każdy organizuje sobie sam.

Miasto ma ogromna dziurę budżetową a wydaje kasę na igrzyska.
  • Żal was Dante (gość) 2009-11-19 21:26:44

Przestań już pieprzyć o łataniu dziury budżetowej, bo żal dupe sćiska jak patrze na te wasze komentarze. Ci sami ludzie którzy wieszali na Kropiwnickim psy za to, że sylwester w Łodzi jest klapą w porównaniu do tych które się organizuję we Wrocławiu, a teraz płaczą, ile to kasy idzie na pierwszy porządny sylwester który będzie w Łodzi, i który wypromuje choć trochę nasze miasto jako miasto rozrywki na mapie Polski. Wstyd was, kurwa i chańba
  • Oszczędzimy na sylwestrze. Dr Folkswageen (gość) 2009-11-19 21:52:31

A władze wydadzą je z głową,na przykład na na pomnik Obywateli polskich pochodzenia Żydowskiego walczących o rozwój Polski Ludowej czy fontannę w kształcie kota wygrywającej kolędy duńskie co 40 sekund.
  • Sylwester johny (gość) 2009-11-19 22:42:08

Sylwester na placu Wolności, manufaktura za rok.Piotrkowska ma pierwszeństwo.
  • do prostaczka o ksywce Dante Łodzianin (gość) 2009-11-19 22:49:47

Dostęp do internetu i anonimowość powoduje , że coraz częściej prostaczki takie ja ty ślinią się przy klawiaturze.

Wulgaryzmy to jedyne na co cię stać?

Jeśli tak, to daruj sobie komentarze.
  • komentarz do tego powyzej gość (gość) 2010-08-13 10:49:03

co za imbecyl to pisał!!! cyt"Artur Wójcik (Kabaret Ani Mru Mru)" Kabaret Ani mru mru to Marcin i Michał Imbecylu!!!

KOD

POLECAMY