RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » W Łodzi błyskawicznie wzrasta liczba chorych na grypę
  • Ja mam pytanie Amir (gość) 2009-11-18 07:46:46

Jestem ciekaw czy ten zmarly pan szczepil sie kiedys na grype? Tego sie nigdy nie dowiemy, a to jest bardzo wazne. Bo jakby wziazc wszystkie na swiecie przypadki to pewnie okazalo sie, ze duzy procent z tych ludzi kiedys sie szczepil na grype i na inne choroby.
  • Mam nadzieję że kostucha (gość) 2009-11-18 08:15:40

najszybciej zdechną siejący panikę ziewnikarze z tego szmatławca.
  • A/H1N1 ANNA (gość) 2009-11-18 09:29:34

a pani Kopacz rwierdzi,że szpitale są dobrze wyposażone w leki.Umiera zdrowy 48-letni mężczyzna,który jest leczony w 2 szpitalach,to jakiś horror.Ten Rząd ma nas poprostu w d...e.Sami pewnie już się zaszczepili na tego wirusa.W przychodniach zapisują chorych ludzi za 3 dni,bo nie ma lekarzy.Kopacz ty s..ko zacznij myśleć o zwykłych ludziach.
  • Grypa w świetlicy gośc (gość) 2009-11-18 10:17:40

Jak zwykle .Szkoła niby zamknięta , lecz świetlica
    otwarta.No jakże by inaczej .Świetliczanki zawsze
    na pierwszej linii " frontu".A co w tym czasie będą
    robić pozostali nauczyciele? Z zarządzenia Pani Kurator jasno wynika,że na pewno świetliczanki
    będą pracować w czasie gdy szkoła jest zamknięta
    i wtedy gdy będzie odrabiać nieobecności.Czy nie tak ,Pani Kurator?
  • Grypa, była, jest i będzie pragmatyk (gość) 2009-11-18 15:19:36

Ludzie umierali na grypę, umierają i będą umierali.
    Po co siać panikę?
    Bo jakiś koncern narobił szczepionek i chce to opchnąć?
    Przecież to tylko o to chodzi.
    Natury się nie oszuka, ludzi tak.

Nie zamierzam się szczepić na żadną odmianę grypy.
  • WARTO ZOBACZYĆ! REM (gość) 2009-11-18 19:50:13

http://www.youtube.com/watch?v=6qauuiKyNbs&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ny7hixjWRds&feature=related
  • grypa chora (gość) 2009-11-18 19:51:02

Moim zdanie większość szkół powinna zostać zamknięte. Do szkół nie chodzi bardzo dużo chorych, więc chyba lepiej pozamykać chociaż na tydzień szkoły i dać chorym wyzdrowieć a reszcie się wzmocnić. Takie uparte otwarcie szkół nie ma sensu bo zatacza się wielki krąg. Jedni chorzy nie chodzą ale inni tak. Po chorobie osłabione osoby wracają do szkół a chore, które do niej chodzą zarażają je ponownie. To nie ma sensu. A po za tym, część uczniów którzy nie chodzą mają tylko zaległości i nie jasne tematy co chyba nie najlepiej wpływa na szkolnictwo?
  • Za komune był stomatolog w szkole a teraz narkotyki Adam (gość) 2009-11-18 20:33:22

To wierzchołek góry lodowej / gruźlica zaraz doczekamy sie epidemii tyfusu a to na skutek ze/ wielu szuka resztek żywności po śmieciach .Zerowa pomoc socjalna jest wykładaną fatalnego socjalu . Łódz jest Wylegałą nędzy i biedy tak ja widze jako mieszkaniec miasta .Straż miejska pożera z kasy miasta ogromna kwotę w sposób nie uzasadniony czyżby polska stała sie Państwem trzeciego świata z tego co wiem to tam umierają z głodu /lecz nie skąpi sie kasy na tych co za komo reprezentują prawo. .Prezydent powinien sie wstydzić ze swoja świtą i podać się honorowo do dymisji.A nie bezustanne wycieczki kosztem podatnika .

KOD

POLECAMY