RSS   |    Newsletter   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Wydarzenia » Kultura » A-HA wystąpili w łódzkiej Atlas Arenie
  • :))))))))))))) Majster (gość) 2009-11-18 07:40:53

Byłem,byłem i nie żałuje:) Jeszcze Afromental przed A-Ha tak rozgrzał wszystkich,że szok....Pozdrawiam wszystkich. A-HA wiecznie żywy
  • :((( Łódz (gość) 2009-11-18 07:50:05

Też była, i dla mnie było nudno. Zawiodłam się .Nie zagrali Take on me:(. lipa
  • :( a (gość) 2009-11-18 07:56:17

zagrali na sam koniec.
  • Oczywiście że zagrali Take on me Gość (gość) 2009-11-18 07:56:20

Trzeba zostawać do końca, a nie wychodzić bo chce się być przy wyjściu pierwszym. Było świetnie i nie wiem czego się spodziewałaś. Ludzie na Take on me swietnie się bawili, ale nie widziałaś to skąd masz wiedzieć
  • Take On me na pożegnanie Retkinia (gość) 2009-11-18 08:02:40

ZAGRALI, jako ostatni kawałek, ok. 22:50. Trzeba było nie uciekać po \"Goodbye\", tylko - jak pozostali - jak włączono oświetlenie. ŻAŁUJ. Żeby Cię dodatkowo zdołować - zagrał jak z płyty, Morten nic na głosie nie stracił po tym przeszło półtoragodzinnym show. A jak dla Ciebie nudno, to widać że dla Ciebie A-ha=Take On Me i nic więcej. Ja się nie zawiodłem: Foot Of The Mountain, Sun Always Shines On TV, Stay On These Roads, Hunting High And Low - majstersztyk (oczywiście pozostałe kawałki też zaj...). Nie żałuję wydania kasy na bilet.
  • no :) i nawet nasze skromne lotnisko bo (gość) 2009-11-18 08:22:49

sie przydalo ;) fajnie, no i hala tez oczywiscie
  • aha adago (gość) 2009-11-18 08:30:24

koncert był super...chłopaki w rewelacyjnej formie..tylko publika jakaś śpiąca i mało uśmiechnieta...wogóle mało ludzi jak dla mnie ..było ok
  • Rzeczniczka Miki (gość) 2009-11-18 08:58:59

Ha ha A-ha!! Wspólne zdjęcie z pracownikami z biura zapomniała pani dodać!!! A autografy kto dostał? Pani rzecznik i pani Mendelbaum???
    Bravo!!!!!!!!!!!!!!
  • great concert! Kali (gość) 2009-11-18 09:00:55

koncert był SUPER !!! Chłopaki świetnie zagrali i zaśpiewali, a do tego efekty w tle też były niezłe...poruszały wyobraźnię i bawiły...Super, że to wydarzenie miało miejsce w Łodzi :) Dziękuję UnkomPyzom :D za zaproszenie:)
  • A-ha SP (gość) 2009-11-18 10:48:36

Koncert był w porządku (tylko support to jakaś porażka) ale organizacyjnie dno, ludzie stali w kolejkach jak za komuny żeby wejść i a oznaczeń żadnych np bilety z eventim'u były kasowane tylko przy jednym wejściu. Hala jak hala ale dobrze, że jest, przynajmniej jakieś ciekawe imprezy będą organizowane w tym smutnym mieście.
  • świetny koncert Jola (gość) 2009-11-18 10:56:28

A-ha spisało się na medal, publiczność trochę mniej. Wiem, że nie każdy musi ich kochać, ale ludzie, dajcie spokój, jak można przy takiej muzyce przesiedzieć półtorej godziny z założonymi rękami. Widziałam wielu takich "miłośników muzyki" w sektorach. Ubaw po pachy mieli wypisany na twarzach;-) A pomysł na zagranie bardzo starych i znanych tylko niektórym piosenek (np. Dream Myself Alive) w podrasowanych wersjach był strzałem w dziesiątkę. Pozdrawiam wszystkich, którzy tam wczoraj byli. Ps. Łodzianie z hali mogą być dumni;-)
  • Koncert na 5, publika na 2 Zaps (gość) 2009-11-18 11:26:14

Koncert bardzo OK, ale za mizerną frekwencję Łodzi i Polsce należy się dwója.
  • rewelacja!! sylwia (gość) 2009-11-18 11:45:07

świetny koncert!!profesjonalne nagłośnienie i oświetlenie.tylko publiczność nieprzygotowana na występ takiej gwiazdy:(
  • Dziękuję za bilet Marek (gość) 2009-11-18 12:34:24

Moje podziękowania dla serwisu za bilet. Poszedłem na koncert i nie żałuję - fajny wieczór.
  • SUPER KONCERT!!! Marcinus (gość) 2009-11-18 12:36:30

Trzeba przyznać, że wokalista Morten Harket nie wygląda na swoje 50 lat a i potrafi naprawdę wysoko i czysto zaspiewać.
    Koncert bardzo przyjemnie się oglądało (dzięki dużemu telebimowi za sceną) i słuchało, pewnie to zasługa sprzętu nagłaśniającego, ale myślę też, że akustyki hali.
    To co zrobiło na mnie największe wrażenie, to utwory wykonane w wersji instrumentalnej, przy zgaszonych światłach koncert sprawiał wrażenie bardzo kameralnego.
    Oby więcej takich wydarzeń w Łodzi.
  • A-HA w Łodzi Maseł (gość) 2009-11-18 15:21:23

Chłopaki z A-HA dali czadu, piękny koncert, zestaw piosenek znakomicie dobrany. Grali same przeboje, a ile się nie zmieściło w repertuarze koncertu...,bo tyle ich mają! Sporo z nowej płyty, jak i dużo z przecudnej "jedynki". Mało ludzi, mogło spokojnie być jeszcze raz tylu, ale co tam, to problem tych ,którzy nie uwierzyli w możliwości A-HA. Osobiście bawiłem się kapitalnie. Natomiast dajcie mi pod muszkę tego, który wymyślił to badziestwo "Afrognioty" na support. Błagam !!! te hip-hopowe wymioty o mało nie popsuły wieczoru - i to nie tylko mnie. Cóż za syf. Dwóch pajaców w myśliwskich kapelusikach z przepoconymi ręcznikami skakało po scenie jak małpy i bełkotali. I jeszcze te ich zachęty do zabawy na poziomie intelektu jeża leśnego. Jako poznaniak gratuluję Łodzi kapitalnej hali - klasa !!! Ta nasza poznańska "Arena" może buty czyścić światowej "Atlas Arena".
  • koncert super !!!!! ania (gość) 2009-11-18 16:42:50

Koncert był wspaniały a chłopaki z A-HA nic się nie zmienili !! Wspaniała zabawa ! Tylko szkoda ,że hala nie była pełna ! Czyżby dzień tygodnia miał na to wpływ ?
  • Szkoda że to już koniec henia (gość) 2009-11-18 20:06:42

Cóż, wszystko co dobre szybko się kończy... Powodzenia członkom A-HA w dalszej karierze, teraz pewnie każdy solo... Mają swoje miejsce w światowej muzyce...
  • Koncert był wspaniały!!!! dana (gość) 2009-11-18 21:16:12

Ja również tam byłam, miałam bilet na trybuny, ale wparowałam na płytę !!!! Było cudnie !!!! Morten jest cudowny i reszta zespołu również,dla mnie jego głos jest niepowtarzalny, jestem zachwycona , wspaniale dobrany repertuar !!!! Jestem jeszcze bardziej oczarowana !!!! DZIĘKI ZA TE DOZNANIA !!!!
  • Brawo A-HA!!! Daga (gość) 2009-11-19 10:35:36

Bawiłam się świetnie! Niesamowite przeżycie. Czułam się jak zaczarowana. Szkoda, że tak krótko i tylko raz mogłam być na ich koncercie.

KOD

POLECAMY