RSS   |   
Zarejestruj się   |    Zaloguj się   |    Zaloguj przez facebook
Łódź » Forum » Katalog Firm » Szkoła nauki jazdy i jej doskonalenia "KUBA" Piotrków Trybunalski Szewska 3
  • Wpis zgłoszony do moderacji
  • Moderacja S. Kobusiewicz (gość) 2010-05-06 11:54:46

Jak długo trwa moderacja zgłoszonego wpisu? Szkoła Nauki Jazdy "KUBA" Stanisław Kobusiewicz
  • Przeprosiny Sylwia (gość) 2010-05-21 21:57:41

Witam Wszystkich Zaglądajacych na tą strone!
    Chciałam przeprosić zwłaszcza Pana Stanisława Kobusiewicza za wczesniejszy komentarz w ktorym zawarłam słowa Pana obrazajace,człowiek uczy sie na błędach,wiem ze bardzo zle zrobiłam wogole to piszac wtedy, lecz nie wiedziałam ze moge taka krzywde tym Panu wyrzadzic.
    Słowa te były niesłusznie skierowane do Pana ,i nie powinnam ich pisac gdyz byly nieprawda.

Najmocniej Pana przepraszam za to jeszcze raz i polecam ta szkołe!!!
  • Tylko "KUBA" :) Asia P. (gość) 2010-11-11 12:49:07

Witam!
    "KUBA" to szkoła nauki jazdy, którą mogę szczerze polecić wszystkim, którzy pragną być dobrymi, bezpiecznie jeżdżącymi kierowcami.
    Początkowo, przyznaję myślałam, że na instruktora z gorszym charakterem i bardziej radykalnymi metodami nauczania nie mogłam trafić i vice cersa (Panu Stanisławowi wydawałam się "żmijowata" - tak, to Pańskie słowo), ale z czasem zaczęłam doceniać ten podniesiony głos i łapanie za kierownicę i na każdą kolejną jazdę czekałam z niecierpliwością. A "Kuba" okazał się sympatycznym człowiekiem z poczuciem humoru i do tego świetnym nauczycielem (o czym świadczy mój wynik egzaminu - zdałam za pierwszym razem - na B1), a co najważniejsze podczas prowadzenia samochodu zwraca uwagę na wszystko - rzeczy ważne i mniej ważne, ale dzieki którym nie będziecie zaskoczeni na egzaminie.
    Za dwa lata wrócę do "KUBY", by znów zdać za pierwszym razem, ale tym razem na B.

Dziękuję
    Asia P.

P.S. Mam nadzieję, ze przełamałam stereotyp blondynki za kierownicą?
  • Podziękowania Dominika M (gość) 2010-11-29 17:17:57

Witam wszystkich tych którzy przeglądają tą stronę.:) Chcę wszystkich poinformować że "KUBA" to najlepsza szkoła nauki jazdy w Piotrkowie Trybunalskim. Byłam zrezygnowana,chciałam juz zrezygnowac i nie podchodzić do kolejnego 5 egzaminu. Dzięki znajomym którzy polecili mi "KUBE" i po wykupieniu kilku lekcji nauki jazdy zdałam za PIERWSZYM razem :) Na łamach tego portalu chciałabym serdecznie podziękowac znajomym i Panu Stanisławowi Kobusiewiczowi za pomoc i dobre dokształcenie. NAMAWIAM WSZYSTKICH ŻEBY NAUKĘ NA PRAWO JAZDY POBIERAĆ U "KUBY" DZIĘKUJE :)
  • Rewelacja!!!!! Ruda (gość) 2010-11-29 21:28:59

Nauka jazdy pod okiem Takiego Profesjonalisty to wielka przyjemność. Pomimo wielkiego stresu ja "blondynka ,baba za kierownicą"zdałam egzamin za pierwszym podejściem.Polecam tę szkołę jazdy-Kuba,daje w kość,ale skutek jest doskonały.
  • Pomnik dla Pana Kuby !! Imiennik z Bełchatowa (gość) 2010-12-16 15:56:15

Zdawałem już parę razy i zawsze łapano mnie na głupocie na mieście. Postanowiłem się dokształcić u kogoś z Piotrkowa, który będzie znał dobrze miasto. Pan jest ostry, potrafi dowalić ostrym tekstem ale jednocześnie jest zabawny i wyluzowany. Dba o swoich podopiecznych (poprosił znajomych aby, oczywiście nie za darmo, odśnieżyli i posypali solą miejsce, gdzie można trenować "Rękaw"). I proszę ! 5 godzin u Kuby i zdałem bez żadnego błędu !! Będę Pana Stanisława "Kubę" szanować do końca życia, bo dzięki niemu zostałem przygotowany do jazdy zarówno na sam egzamin, ale też nauczył mnie technik kierowania w zimę. Mam nadzieję, że jeszcze się zobaczymy nie raz:) Składam także serdeczne kondolencje.

Pozdrawiam !
  • Kuba DZIEKI (gość) 2011-03-16 17:04:04

Najlepsza Szkoła jazdy w Piotrkowie!!!Polecam
    Pan Stanisław Kobusiewicz "Kuba" profesjonalista.Dzieki Wielkie
  • tylko KUBA ewaz (gość) 2011-11-03 15:49:11

najlepsza Szkola Jazdy w Piotrkowie. Pan Stanisław to proszesjonalista. zdawałam 6 razy w Kielcach i zawsze było negatywnie po 5 godzinach jazdy z Panem Stanisławem zdałam za 1 razem. POLECAM KUBE
  • POLECAM !!! Szczęśliwa (gość) 2012-02-24 07:44:16

Kochani wszystko zależy od osoby instruktora to ma być ktoś kto uczy a nie tylko głaszcze po ramieniu a pan Stanisław "Kuba" właśnie taki jest fenomenalny nauczyciel dobry człowiek, który chce nauczyć a nie tylko wyrwać "kasę" tak jak to robią w innych ośrodkach wiem bo wiele się nasłuchałam i sama z takiego ośrodka uciekłam właśnie do "KUBY" Jemu zależy. Z nim lekcje to przyjemność. Zdałam za pierwszym razem !!!

KOD

POLECAMY